Antena 3 CNN Actualitate Locale Tatăl unuia dintre violatorii din Vaslui a ajuns la poliţie. "Am stat şi am încasat"

Tatăl unuia dintre violatorii din Vaslui a ajuns la poliţie. "Am stat şi am încasat"

Tatăl unuia dintre violatorii din Vaslui a ajuns la poliţie. "Am stat şi am încasat"
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
04 Sep 2015   •   15:30

Un nou scandal a izbucnit în satul violatorilor din Vaslui. Tatăl lui Ionuţ Bolboceanu a ajuns la poliţie. A fost bătut în plină stradă, într-o staţie de autobuz din Vaslui.

Gheorghe Bolboceanu s-a dus la poliţie să reclame agresiunea şi chiar şi-a scos un certificat medico-legal din care reiese că are nevoie de 7-8 zile de îngrijiri medicale.

In sat, se plange că agresorul l-ar fi recunoscut după ce l-a văzut la televizor.

"Mi-a reproşat ceea ce a făcut feciorul meu şi a sărit la mine la bătaie. Am stat şi am încasat. Îmi era si teamă să răspund. Cine ştie ce se mai întâmpla şi ajungeam şi eu în spatele gratiilor", spune tatăl bătut.

Tatăl lui Ionuţ Bolboceanu a fost cel mai vocal dintre părinţii violatorilor. El este cel care şi-a dat pantalonii jos în faţa jurnaliştilor veniti in satul violatorilor.

Tot el este cel care a cerut ca şi fata violată să fie trimisă la închisoare şi pedepsită la 7 ani, cîte unul pentru fiecare dintre tinerii condamnaţi, pe motiv că le-a distrus viaţa lor şi familiilor lor. Şi pe procurori i-a atacat Gheorghe Bolboceanu, i-a acuzat că au scris minciuni în rechizotoriu.

×
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close