Antena 3 CNN Actualitate Locale Tavanul unei săli de clasă a căzut în timp ce elevii erau la ore, în Gorj. Un copil a făcut atac de panică

Tavanul unei săli de clasă a căzut în timp ce elevii erau la ore, în Gorj. Un copil a făcut atac de panică

Tavanul unei săli de clasă s-a prăbușit în timp ce elevii se aflau la ore. Unul dintre copii a făcut atac de panică. Incidentul s-a petrecut la o şcoală din Gorj, care a fost afectată de cutremurele din ultima perioadă.

de Ioana Mircea    |    Gabriela Mladin    |    16 Mai 2023   •   13:23

Elevii de la Colegiul Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu, au trecut prin clipe de groază după ce tencuiala tavanului sălii de clasă a început să cadă în timp ce o echipă de experți în rezistența construcției evaluau imobilul pentru a vedea dacă rezistenţa sa a fost afectată de cutremurele produse în Gorj în luna februarie.

Echipa de experți se afla în podul şcolii, iar în acel moment, tencuiala sălii de clasă de dedesubt, s-a desprins şi a căzut pe banca unui elev.

Elevul s-a speriat teribil în acel moment şi a făcut atac de panică. Conform directorului acestui colegiu, clasa a fost evacuată imediat după incident, iar părinţii copilului afectat de cele întâmplate au fost chemaţi imediat la şcoală.

Citeşte şi: Tavanul unei săli de clasă s-a prăbușit, într-o școală din Piatra-Neamț: ”Nu ne putem juca în acest fel cu viețile copiilor!”

Pentru siguranța elevilor nu se vor mai susține cursuri în această clădire.

×
Subiecte în articol: Târgu Jiu cutremur Gorj
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close