Antena 3 CNN Actualitate Locale Un șofer de taxi a urcat cu mașina pe pârtia de schi, pentru a primi mai mulți bani de la client, dar a avut parte de o surpriză neplăcută

Un șofer de taxi a urcat cu mașina pe pârtia de schi, pentru a primi mai mulți bani de la client, dar a avut parte de o surpriză neplăcută

Un șofer de taxi din județul Caraș-Severin a decis să își ducă clientul chiar până pe pârtia de schi, pentru a primi mai mulți bani de la acesta.

Un șofer de taxi a urcat cu mașina pe pârtia de schi, pentru a primi mai mulți bani de la client, dar a avut parte de o surpriză neplăcută
Sursa foto: expressdebanat.ro
de Ioana Mircea    |    04 Ian 2024   •   14:50

În stațiunea Muntele Mic din județul Caraș-Severin, un șofer de taxi a ignorat orice regulă de circulație rutieră și a urcat cu mașina pe pârtia de schi pentru a lăsa acolo un client.

Bărbatul a fost surprins de salvamontiștii care l-au întrebat de ce a urcat cu mașina până acolo. Acesta le-a spus că "cu cât duce mai departe pe client, cu atât este mai profitabil".

Citește și: Localitatea din România unde s-a amenajat o nouă pârtie de schi: "Toți iubitorii sporturilor de iarnă se vor putea bucura de ea"

Jandarmii montani au surprins șoferul, care a ignorat indicatoare care restricționează accesul autoturismelor în zona pârtiilor de schi și a pătruns în zona de agrement a stațiunii cu mașina, motivând faptul că desfășoară activități în regim de taxi și că are dreptul de a-și lăsa clienții oriunde. 

Jandarmii montani l-au amendat cu suma de 1000 de lei și i-au impus să scoată mașina din zona pârtiei de schi pentru evitarea oricărui eveniment nedorit, potrivit expressdebanat.ro.

×
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close