Antena 3 CNN Actualitate Localitatea din România unde s-a amenajat o nouă pârtie de schi: "Toți iubitorii sporturilor de iarnă se vor putea bucura de ea"

Localitatea din România unde s-a amenajat o nouă pârtie de schi: "Toți iubitorii sporturilor de iarnă se vor putea bucura de ea"

Vești bune pentru iubitorii de schi! O nouă pârtie a fost amenajată în România.

Localitatea din România unde s-a amenajat o nouă pârtie de schi: "Toți iubitorii sporturilor de iarnă se vor putea bucura de ea"
Sursa foto: Pixabay.com/csr_ch
de Ioana Mircea    |    17 Oct 2023   •   20:13

O nouă pârtie de schi și sanie a fost amenajată în comuna Mărișel din județul Cluj. Administratorii speră să o poată pune în funcțiune până la începerea sezonului de schi de anul acesta.

„Ținând cont că se apropie sezonul de iarnă, spre bucuria mea vreau să vă anunț că am amenajat la Mărișel, în zona Mănăstirii Crucea Iancului, o pârtie de sanie și schi, unde toți iubitorii sporturilor de iarnă se vor putea bucura de ea.

Citește și: Data de la care se va putea schia în Poiana Braşov: "Sperăm ca anul acesta să vină iarna mai repede"

Această investiție s-a făcut de către Primăria Mărișel și va fi administrată în continuare tot de Primărie. Luni s-a muncit intens la montarea benzii de urcare. Sper să o putem pune în funcțiune până la venirea zăpezii”, a transmis primarul comunei Viorel Ghic, potrivit stiridecluj.ro.

×
Subiecte în articol: partie schi Cluj
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close