Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi tineri au furat zeci de tablete de la o şcoală din Bucureşti. Ce nu au observat era camera video pornită într-una din clasele jefuite

Doi tineri au furat zeci de tablete de la o şcoală din Bucureşti. Ce nu au observat era camera video pornită într-una din clasele jefuite

Doi tineri au fost reţinuţi după ce au sustras dintr-o şcoală mai multe bunuri electronice destinate elevilor.

de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Aug 2023   •   13:04

Doi tineri din Capitală au fost reţinuţi după ce au furat dintr-o şcoală 71 de tablete, a căror valoare depăşeşte 100.000 de lei. Momentul în care unul dintre hoţi intră în clasă a fost surprins pe camerele de supraveghere. 

Tânărul în vârstă de 18 ani intră în clasă cu două ghiozdane şi pune în acestea dispozitivele electronice. În acest dosar sunt cercetate două persoane: tânărul din imagini, de 18 ani,  şi un alt tânăr de 21 de ani care a fost complice la acţiunea de furt. 

Instituţia păgubită este o şcoală gimnazială din Sectorul 4. În baza mandatelor de aducere care au fost puse în aplicare, bănuiții au fost depistați și duși, luni, la audieri.

Citeşte şi: Un informatician și-a implantat cinci microcipuri. Poate deschide uşi sau face plăţi cu o simplă atingere

De asemenea, în urma activităților polițienești, au fost recuperate 12 tablete din cele 71 pe care aceștia le-ar fi sustras. În baza probatoriului administrat, cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către Secția 16 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat și complicitate la furt calificat.

×
Subiecte în articol: furt bunuri atac scoala
Parteneri
Directorul ANM, Elena Mateescu, anunţă când vine vara în România
x close