Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi tineri au fost sechestraţi și umiliți de trei bărbaţi, în Maramureș. Scenele au fost filmate de agresori și postate pe internet

Doi tineri au fost sechestraţi și umiliți de trei bărbaţi, în Maramureș. Scenele au fost filmate de agresori și postate pe internet

Trei bărbați au fost reținuți după ce au sechestrat, bătut şi umilit doi tineri, în Maramureş. Scenele de violenţă au fost filmate de aceştia şi postate pe reţelele de socializare.

Doi tineri au fost sechestraţi și umiliți de trei bărbaţi, în Maramureș. Scenele au fost filmate de agresori și postate pe internet
Sursa foto: Gettyimages | Milan_Jovic
de Ioana Mircea    |    08 Feb 2023   •   11:21

Potrivit anchetatorilor, totul s-ar fi petrecut la finalul anului trecut, când patru indivizi din Maramureș, cu vârste cuprinse între 18 și 45 de ani au luat cu forța doi tineri. Aceștia au fost duși într-un imobil, iar acolo au fost supuși la scene greu de imaginat. Au fost umiliți și supuși unor agresiuni sexuale, iar întreaga scenă a fost filmată, cu scopul intimidării. Filmarea a fost trimisă pe telefoanele altor tineri care vindeau droguri în numele agresorilor.

Imaginile au fost vizualizate și de un polițist aflat sub acoperire, care a dat imediat alarma. Ieri la domiciliile celor patru agresori au fost efectuate percheziții.

În urma acestora a fost găsit un pistol, dar și mai multe droguri. Trei dintre ei au fost reținuți pentru 24 de ore urmând să fie duși astăzi în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Citește și: Bătaie la școala din Desești, județul Maramureș, după ce o consilieră locală a aflat că soțul o înșela cu femeia de serviciu: "Tu să-mi lași bărbatul în pace!"

Agresorii sunt cercetați acum pentru mai multe infracțiuni, printre care loviri și alte violențe, privare de libertate și tâlhărie calificată. Cât despre cel de-al patrulea agresor, acesta a reușit să fugă. Se presupune că s-ar afla în străinătate. Oamenii legii l-au dat în urmărire internațională.

×
Subiecte în articol: Maramureș
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close