Antena 3 CNN Actualitate Locale Tinerii spulberaţi de şoferul băut în Alba, conduşi astăzi pe ultimul drum | Familiile îndurerate cer să se facă dreptate

Tinerii spulberaţi de şoferul băut în Alba, conduşi astăzi pe ultimul drum | Familiile îndurerate cer să se facă dreptate

Cei trei tineri din Alba spulberaţi de un şofer băut, care îşi luase permisul de numai 9 luni, vor fi conduşi astăzi pe ultimul drum. La înmormântările lor sunt aşteptaţi sute de oameni. Rudele victimelor sunt revoltate şi cer ca legea să fie schimbată.

Tinerii spulberaţi de şoferul băut în Alba, conduşi astăzi pe ultimul drum | Familiile îndurerate cer să se facă dreptate
de Andreea Borboros    |    29 Aug 2023   •   11:14

Tragedie fără margini şi durere de nedescris în localitatea Sântimbru din judeţul Alba, locul unde trei tineri, în vârsta de 17, 18, respectiv 25 de ani, au fost spulberaţi de un tânăr de 19 ani, care s-a urcat la volan, deşi consumase băuturi alcoolice.

Tinerii vor fi conduşi astăzi ope ultimul drum. Slujba va fi ocficiată de un sobor de preoţi. La înmormântare, sunt aşteptate sute de persoane.

Familiile celor trei tineri sunt revoltate şi, printre lacrimi şi suspine, cer autorităţilor să schimbe legislaţia, astfel încât cei care consumă droguri sau băuturi alcoolice şi sunt prinşi conducând să nu mai poată beneficia de dreptul de a conduce autoturisme pe viaţă.

Citeşte şi: "Cel mai iubit dintre pământeni, acum, este înger". Videoclip-omagiu, creat de prieteni, pentru Sebi, tânărul ucis în accidentul de la 2 Mai

Apropiaţii celor trei tineri susţine faptul că cel mai probabil acest accident s-a produs în urma unei răzbunări, asta pentru că se pare că şoferul s-ar fi cunoscut cu cele trei victime şi ar fi intrat cu maşina intenţionat în tineri.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Această tragedie din judeţul Alba este trasă parcă la indigo cu tragedia din staţiunea 2 Mai, acolo unde doi tineri, Sebi şi Roberta şi-au pierdut viaţa, după ce şoferul drogat a izbit în plin cu maşina grupul de opt tineri care se afla în afara părţii carosabile.

Şoferul de 19 care i-a omorât pe cei trei tineri în judeţul Alba avea o alcoolemie de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citeşte şi: El este șoferul beat, de 19 ani, care a intrat cu maşina într-un grup de tineri, în Alba: Trei dintre ei au murit pe loc

Între timp, a fost arestat preventiz pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru ucidere din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. În faţa magistraţilor, acesta a cerut să fie cercetat în stare de libertate sau în arest la domiciliu.

Aşa cum era de aşteptat, magistraţii au respins solicitarea lui, tânărul rămânând în continuare după gratii.

×
Subiecte în articol: tineri morți sofer baut Alba Sântimbru
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close