Antena 3 CNN Actualitate Locale Trafic blocat complet pe DN2 în Suceava! Coloană de TIR-uri de 35 de kilometri

Trafic blocat complet pe DN2 în Suceava! Coloană de TIR-uri de 35 de kilometri

Blocajele din ultimele două zile de pe drumurile Moldovei au dus, vineri dimineață, la formarea unor cozi imense de TIR-uri ce se îndreaptă, în mare parte, spre Ucraina.

de Mia Lungu    |    07 Apr 2023   •   10:38

Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, pe DN 2, în județul Suceava, s-a format vineri dimineața o coloană de camioane de peste 30 de kilometri.

E85 Este paralizat în clipa de față din cauza TIR-urilor care s-au aglomerat spre Vama Siret. Coada măsoară circa 35 km, și este formată mare majoritate din tiruri ucrainieni și turcești.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 2, între localitățile Pătrăuți și Bălcăuți, județul Suceava, este formată o coloană de autocamioane care se deplasează îngreunat, cu viteză redusă, pe un singur fir, prin dirijarea polițiștilor rutieri.

Citește și: Drumurile închise și restricțiile de circulație din Moldova, astăzi, 7 aprilie 2023

Toate autocamioanele care au staționat în zilele de Cod roșu, au ajuns acum pe acest ultim tronson de drum din țara noastră.

Mai sunt însă și multe mașini și TIR-uri care se îndreaptă spre Rădăuți, și care au mers pe contrasens. Din această cauză s-a ajuns să se formeze mai multe blocaje, când două TIR-uri s-au întâlnit față în față și nu mai au loc pe unde să treacă unul de celălalt.

Acostamentul drumului este impracticabil din cauza zăpezii, iar astfel s-a ajuns la blocarea totala a drumului.

La 10:45 autoritățile au anunțat ca vor da în circulație, fără restricții, drumul E 85 pe acest tronson, fiind soluția ideală pentru eliberarea unui sens.

×
Subiecte în articol: camioane coloana DN2 Suceava trafic blocat
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close