Antena 3 CNN Actualitate Locale O nouă tragedie în familia Denisei, fata găsită moartă în pădure, în Vâlcea

O nouă tragedie în familia Denisei, fata găsită moartă în pădure, în Vâlcea

O nouă tragedia în familia Denisei, fata găsită moartă în pădure, în comuna Oteşani din judeţul Vâlcea. La un an de la moartea fetei, fratele Denisei a murit într-un cumplit accident.

O nouă tragedie în familia Denisei, fata găsită moartă în pădure, în Vâlcea
Sursa foto: Facebook
de Alin Tarnovschi    |    03 Mai 2021   •   19:59

La un an de la moartea Denisei, familia ei trece printr-o nouă tragedie. În vârstă de numai patru ani, fratele Denisei a fost lovit de o maşină, în urmă cu câteva zile, înainte de Paşte.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Micuţul a fost condus pe ultimul drum, astăzi.

Mama copilului a fost şi ea rănită în accidentul produs chiar în faţa casei. Un tânăr de 18 ani, din Râmnicu Vâlcea, l-a lovit cu maşina pe copilul care ar fi ajuns pe şosea, iar pentru a evita impactul a tras de volan şi l-a lovit atât pe copil, cât şi pe mama acestuia.

Femeia a ajuns la spital cu numeroase răni, însă a supravieţuit.

Ultimele ore din viaţa Denisei, fata găsită moartă într-o pădure din Oteşani

În urmă cu un an, pe 9 mai 2020, Denisa Unchiaşu și-a anunțat părinții că pleacă la magazin să își cumpere o înghețată, însă a ajuns la o petrecere pe un deal din sat, alături de cea mai bună prietenă, dar și de patru bărbați.

După petrecere, fata în vârstă de 15 ani, care învăța foarte bine și intrase la liceu cu media 9,60, nu a mai fost văzută de nimeni și nici nu s-a întors acasă.

Vineri, 15 mai 2020, Denisa a fost găsită spânzurată în pădurea de lângă casă.

Denisa, sau Suzy, aşa cum era ea cunoscută de familie şi prieteni, şi-ar fi pus capăt zilelor, aşa cum susţin poliţiştii şi procurorii care au anchetat moartea ei, după ce, în seara în care a fost văzută pentru ultima dată, s-a dezbrăcat şi a făcut striptease în faţa prietenilor ei.

Minciuni şi mister în jurul morţii copilei de 15 ani din Oteşani

În seara în care a fost văzută pentru ultima dată în viaţă, respectiv într-o sâmbătă, pe 9 mai 2020, Denisa a petrecut pe dealul din sat alături de Georgiana, colegă de liceu, dar şi de patru bărbaţi, printre care şi un tânăr de 33 de ani, tatăl a trei copii, care venise special pentru ea dintr-o altă comună, după ce în prealabil ar fi vorbit cu prietena ei.

După ce ar fi consumat alcool şi ar fi fumat, Denisa s-ar fi dezbrăcat în timp ce dansa în maşina tânărului de 33 de ani. La un moment dat, fata a plecat cu tânărul, cu maşina, sub pretextul că trebuie să cumpere ţigări.

În timpul anchetei, tânărul a declarat că s-a plimbat cu maşina, împreună cu Denisa, timp de aproximativ o oră, iar apoi s-au întors la locul petrecerii, însă acolo nu mai era nimeni. Astfel, bărbatul a declarat că a condus-o pe Denisa până în apropierea caselor din sat şi a lăsat-o acolo.

Ultimele ore din viața Denisei, fata găsită moartă în pădure, în Vâlcea: 'A dansat dezbrăcată pe mașină'

Totuşi, trupul neînsufleţit al Denisei a fost găsit la aproximativ 500 de metri de locul petrecerii, semn că fata s-ar fi întors spre acelaşi loc, în loc să se ducă acasă.

Minciunile martorilor şi denigrări pe contul de Instagram al Denisei

În timpul anchetei, poliţiştii şi procurorii au descoperit o mulţime de lucruri stranii, care nu au fost elucidate nici până astăzi, în timp ce martorii au încercat să îi pună pe piste greşite, au minţit în legătură cu ce s-a întâmplat în seara dispariţiei Denisei şi, cu toate acestea, sunt în continuare în libertate.

După moartea Denisei, prietena ei, Georgiana, a postat zile întregi pe contul Denisei de Instagram, în timp ce familia şi întregul sat o căuta în pădure, dar şi după ce trupul ei neînsufleţit a fost găsit.

"I'm a bitch", "Regina din iad" sau "Suyz acadea" sunt câteva dintre mesajele înjositoare pe care Georgiana le-a postat pe contul de Instagram al Denisei, chiar dacă ştia că aceasta a murit.

Mai mult, toate aceste postări i-au făcut pe anchetatori, dar şi pe rudele Denisei, să creadă că adolescenta încă trăia.

×
Subiecte în articol: denisa unchiasu Oteşani Valcea
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close