Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a murit, după ce a căzut într-o groapă nesemnalizată, în Florești, judeţul Prahova

Un bărbat a murit, după ce a căzut într-o groapă nesemnalizată, în Florești, judeţul Prahova

Neglijenţa criminală a autorităţilor l-a costat viaţa pe un bărbat din comuna prahoveană Floreşti. Omul a murit după ce a căzut în groapa săpată de muncitorii care lucrau la canalizare. Aceasta nu era semnalizată, recunosc chiar aleşii locali.

Un bărbat a murit, după ce a căzut într-o groapă nesemnalizată, în Florești, judeţul Prahova
Sursa foto: Mediafax Foto / Eduard Vinatoru/ Hepta
de Gabi Vlad    |    17 Iul 2022   •   10:14

Un bărbat și-a pierdut viața, sâmbătă, în jurul orei 22.00, după ce a căzut într-o groapă, pe domeniul public, în satul Novăcești, comuna Florești. 

Potrivit consilierului local Lucia Marghiolescu, în zonă sunt lucrări de canalizare, iar groapa nu era semnalizată.

„Din cauza lucrărilor care sunt făcute de mântuială în Comuna Floresti, lucrări de canalizare, în această seară acum 15 minute a murit un om. Lucrarea pentru canalizare a fost făcută în satul Novacesti iar acea groapă nu era imprejmuita și nici semnalizata. Poate de data aceasta, politia isi va face treaba și va găsi vinovații. Dan Lazăr se numește acea persoană. Dumnezeu sa- l odihnească!”, a scris Lucia Marghiolescu pe Facebook.

La data de 16 iulie, în jurul orei 20.00, polițiștii Secției de poliție rurală Florești au fost sesizați de către un localnic, cu privire la faptul că în zona intersecției DJ 101P cu Gura Vadului este căzută o persoană într-un șanț unde se efectuează lucrări de canalizare

.La fața s-a deplasat de urgență echipa operativă dar și echipaje ale pompierilor prahoveni, care au constat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat, care nu prezenta semne vitale, personalul medical constând decesul.

Bărbatul în vârstă de 55 de ani din comuna Florești a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă.", a transmis Poliția Prahova într-un comunicat de presă.

×
Subiecte în articol: groapa prahova floresti Novăceşti
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close