Antena 3 CNN Actualitate Locale Trei bărbați, săltați de polițiștii din București după ce ar fi furat un seif și mai multe bijuterii. Prejudiciu de 50.000 de euro

Trei bărbați, săltați de polițiștii din București după ce ar fi furat un seif și mai multe bijuterii. Prejudiciu de 50.000 de euro

Trei bărbați au fost reținuți de polițiștii din București, după ce ar fi furat, dintr-un imobil din Sectorul 1, ceasuri, bijuterii și un seif. Prejudiciul se ridică la suma de 50.000 de euro.

Trei bărbați, săltați de polițiștii din București după ce ar fi furat un seif și mai multe bijuterii. Prejudiciu de 50.000 de euro
Sursa foto: Poliția Română
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Noi 2023   •   13:10

Potrivit anchetatorilor, cei trei bărbați ar fi furat, dintr-o locuință din Sectorul 1 al Capitalei, mai multe bunuri în valoare de 50.000 de euro.

Mai clar, indivizii ar fi intrat în casă și ar fi sustras mai multe bijuterii din metale prețioase, ceasuri de lux, dar și un seif în care se aflau 10.000 de euro.

În total, prejudiciul a fost estimat la aproximativ 50.000 de euro.

Proprietarii locuinței au sunat la 112, iar în urma cercetărilor, cei trei bărbați au fost prinși de polițiști.

Citește și: David Popovici, pregătit să facă spectacol la Europenele de la Otopeni: "Sper să vadă mulți copii și să fie inspirați"

Suspecții au fost reținuți pentru 24 de ore, pe numele lor fiind emise, ulterior, mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Investigaţii Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

×
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close