Antena 3 CNN Sport David Popovici, pregătit să facă spectacol la Europenele de la Otopeni: "Sper să vadă mulți copii și să fie inspirați"

David Popovici, pregătit să facă spectacol la Europenele de la Otopeni: "Sper să vadă mulți copii și să fie inspirați"

David Popovici promite un mare spectacol la Campionatele Europene de la Otopeni, programate în perioada 5-10 decembrie 2023.

David Popovici, pregătit să facă spectacol la Europenele de la Otopeni: "Sper să vadă mulți copii și să fie inspirați"
Sursa foto: Matei Buta via Facebook/ David Popovici
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Noi 2023   •   12:25

Într-un interviu recent, acordat pentru European Aquatics, David Popovici a declarat că își dorește să-i inspire pe copii, fiind hotărât să facă spectacol la Campionatul European de înot în bazin scurt de la Otopeni.

"Cel mai important lucru este să facem spectacol și sperăm că mai mulţi copii vor vedea şi vor fi inspiraţi.

Îmi amintesc că mergeam la competiţii când aveam 12 ani şi i-am întâlnit pe Danas Rapšys şi Katinka Hosszu. Au venit la un Campionat Internaţional al României şi faptul că i-am văzut acolo m-a ajutat să îmi crească motivaţia.

Dacă şi pe mine copiii mă pot vedea aşa, atunci este cel mai bun lucru pe care îl pot face pentru ei", a declarat Popovici, pentru European Aquatics.

Citește și: Cea mai frumoasă înotătoare din lume vine la București. Ea va concura la Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023

Anul acesta, țara noastră va găzdui ediția cu numărul 22  a Campionatului European de înot în bazin scurt pentru seniori.

Competiția se va desfășura în perioada 5-10 decembrie,  în incinta Complexului Sportiv de Nataţie de la Otopeni.

×
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close