Antena 3 CNN Actualitate Locale Trei persoane decedate şi trei rănite într-un accident rutier petrecut în comuna Traian

Trei persoane decedate şi trei rănite într-un accident rutier petrecut în comuna Traian

Trei persoane decedate şi trei rănite într-un accident rutier petrecut în comuna Traian
06 Feb 2017   •   15:05

Trei persoane au decedat şi altele trei au fost rănite în urma unui accident provocat de un tânăr de 21 ani în satul Zapodia, din comuna Traian.

Accidentul, petrecut duminică, s-a produs după ce şoferul a pierdut controlul volanului, a izbit cu oglinda un pieton, după care a intrat cu maşina într-un copac din care a ricoşat într-un gard de beton.

Trei pasageri din autoturism, doi soţi de 22 şi 23 ani, şi o femeie de 45 ani, au decedat pe loc. Şoferul, un pasager din dreapta faţă şi pietonul au fost răniţi uşor. Toţi pasagerii din maşină, dar şi şoferul sunt din comuna băcăuană Secuieni.

'Detaşamentul de Pompieri Bacău a intervenit pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor în urma producerii accidentului rutier. În evenimentul rutier a fost implicat un autoturism şi un pieton. În urma evenimentului a rezultat din nefericire, decesul a trei persoane, pasageri în autoturism şi rănirea a altor trei persoane. Cele trei persoane rănite au fost preluate de către un echipaj SMURD şi un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bacău, care le-au acordat asistenţa medicală necesară şi le-au transportat la Unitatea Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău', a declarat, luni, pentru Agerpres, căpitanul Andrei Grecu, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

Poliţiştii băcăuani spun că şoferul nu a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Acesta avea permis de conducere doar de câteva luni de zile.

Tânărul de 21 ani va fi cercetat pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

×
Subiecte în articol: accident accident rutier morti accident
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close