Antena 3 CNN Actualitate Locale "M-am speriat! Am plecat şi nesătui" | Pe ce a plătit un turist 4.000 de lei, la un restaurant din Mamaia Nord

"M-am speriat! Am plecat şi nesătui" | Pe ce a plătit un turist 4.000 de lei, la un restaurant din Mamaia Nord

Un turist care a decis să ia prânzul cu familia și prietenii, la un restaurant din zona Mamaia Năvodari, a avut o adevărată surpriză când a văzut nota de plată. Iată ce a comandat.

"M-am speriat! Am plecat şi nesătui" | Pe ce a plătit un turist 4.000 de lei, la un restaurant din Mamaia Nord
Sursa foto: Captură video
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Iun 2023   •   18:51

Turiștii care ajung pe litoralul românesc rămân uimiți în fața prețurilor halucinante pe care le practică unii comercianți. Este şi cazul unui bărbat care a ales un restaurant din zona Mamaia Năvodari pentru a lua prânzul alături de familie şi câțiva prieteni. 

"Am mâncat trei familii şi am plătit suma de 4.000 de lei. Cel mai scump produs a fost captura zilei cu trei pești, un lup de mare şi două dorade pe care a dat 1.760 de lei. În rest vin, salate...Este incredibil! 4.000 de lei doar o masă.

De banii aştia luam trei porci la copii, am patru copilași. Vă daţi seama. Mi-a plăcut, dar nu mai vin. Mai bine mă duceam în altă parte. Am plecat şi nesătui. Este exagerat preţul. Al doilea sejur nu mai vin aici", a spus turistul pentru Antena 3 CNN.  

100.00 de turişti, așteptați să se distreze pe litoral în acest weekend

Este cea mai aglomerată perioadă de la începutul sezonului. Potrivit agențiilor de turism, litoralul românesc are în acest weekend un grad de ocupate de 80%.

×
Subiecte în articol: turist român Navodari Mamaia
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close