Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a murit în timp ce dansa la o nuntă din Mamaia

Un bărbat a murit în timp ce dansa la o nuntă din Mamaia

Tragedie la o nuntă din Mamaia, Constanţa, acolo unde un bărbat a murit în timp ce dansa. Avea 64 de ani.

Un bărbat a murit în timp ce dansa la o nuntă din Mamaia
Sursa foto: Arhiva Antena 3 CNN
de Claudia Popovici    |    06 Iul 2023   •   18:57

Tragedia a avut loc în weekend la un restaurant din Mamaia, judeţul Constanţa, acolo unde avea loc o nuntă.

Petrecerea se afla pe la început, abia se servise primul fel de mâncare, iar la eveniment se aflau circa 400 de persoane, moment în care fratele socrului mic s-a prăbușit la pământ după ce i s-a făcut rău. Cei prezenţi la eveniment au sunat la 112, notează focuspress.ro 

La faţa locului au ajuns cadrele medicale ale SMURD, dar în ciuda eforturilor medicilor, bărbatul nu a mai fi putut salvat.

”La data de 2 iulie a.c., în jurul orei 00.30, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că, în incinta unui restaurant din stațiunea Mamaia, a decedat o persoană. Polițiștii sosiți la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat, de 64 de ani.

Citeşte şi: "M-am speriat! Am plecat şi nesătui" | Pe ce a plătit un turist 4.000 de lei, la un restaurant din Mamaia Nord

Echipajul SMURD a declarat decesul acestuia. În urma examinării exterioare a cadavrului, nu au fost constatate urme vizibile de violență. Cadavrul a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, transmite IPJ Constanţa, potrivit sursei citate. 

×
Subiecte în articol: nunta Mamaia barbat mort
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close