Antena 3 CNN Actualitate Locale Un deținut din Galați şi-a luat zilele chiar în celulă, cu cablul de la telefon

Un deținut din Galați şi-a luat zilele chiar în celulă, cu cablul de la telefon

Un bărbat din Galați care se afla în arest pentru tentativă de viol s-a ștrangulat cu cablul de la telefonul din camera de detenție.

Un deținut din Galați şi-a luat zilele chiar în celulă, cu cablul de la telefon
Sursa foto: pexels.com
de Gabi Vlad    |    02 Mai 2023   •   15:14

Un bărbat din Galați care se afla în arest s-a ștrangulat cu un cablu de la telefonul aflat în camera de detenție. Bărbatul era închis pentru viol. 

Potrivit IPJ Galați, la data de 27 aprilie 2023, în jurul orei 21:50, Secția 4 Poliție Galați a fost sesizată telefonic de o femeie din municipiul Galați, cartier Filești, cu privire la o posibilă tentativă de viol asupra fiicei sale minoră, în vârsta de 14 ani. 

După doar două zile, pe 29 aprilie 2023, bărbatul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați și a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Pe 30 aprilie 2023, în jurul orei 5:18, cu ocazia activităților de supraveghere a persoanelor private de libertate, bărbatul de 43 de ani a fost găsit spânzurat în camera de deținere, folosind cablul telefonului fix aflat în cameră și montat pe unul dintre pereții încăperii.

Citește și: Ritualul funerar straniu ţinut de românce în săptămânile de după Paşte

„Polițiștii aflați în serviciu au intervenit imediat și au încercat să acorde primul ajutor persoanei în cauză, îndepărtând cablul telefonic din jurul gâtului și scoțându-l din cameră pe hol pentru a se efectua mai facil manevrele de resuscitare. De asemenea, echipajul SMURD, care s-a prezentat la fața locului, a aplicat manevrele de resuscitare, conform protocolului medical, însă fără niciun rezultat, astfel fiind constatat decesul”, a transmis IPJ Galați.

×
Subiecte în articol: Galați
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close