Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat fără mască de protecţie a luat la bătaie un poliţist local din Vaslui

Un bărbat fără mască de protecţie a luat la bătaie un poliţist local din Vaslui

Un poliţist local a fost bătut crunt de un bărbat căruia îi atrăsese atenția că trebuie să poarte masca de protecţie. Pe camerele de supraveghere se observă cum bărbatul agresiv ignoră îndemnul poliţistului, iar mai apoi începe să îl îmbrâncească şi să îl lovească cu pumnii sub privirele trecătorilor. Incidentul s-a petrecut marți, 2 noiembrie, în Piața Centrală din municipiul Vaslui.

Un bărbat fără mască de protecţie a luat la bătaie un poliţist local din Vaslui
Sursa foto: Captură Antena 3
de Lili Trifu    |    04 Noi 2021   •   11:28

Un polițist local din Vaslui a fost bătut de un bărbat căruia nu i-a permis să intre în Piata Centrala din oraș fără masca de protecție.

Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zona si pe imagini se observă cum polițistul discută cu tânărul care intrase în incinta fără mască.

Acesta iese, însă în scurt timp revine și îl ia la bătaie pe agent.

Agresorul a fost reținut 24 de ore de polițiști și este cercetat de procurori pt ultraj.

Astăzi vă fi prezentat în fața unui judecător de drepturi și libertati. Incidentul s a petrecut ieri, sub privirile îngrozite a zeci de clienti si comercianți din piata.

Nu a fost nevoie ca agentul să fie internat în spital, însă el si a scos un certificat medico-legal.

Totul s-a întâmplat marți, în comuna Muntenii de Jos.

"Ieri, 2 noiembrie 2021, ora 11.50, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, în Piață Agroalimentară Vidin, din municipiul Vaslui, un polițist local a fost agresat de catre un bărbat. Prezumtivul agresor, un bărbat în vârstă de 45 de ani, a fost identificat, depistat și condus la sediul Poliției Municipiului Vaslui pentru dispunerea măsurilor legale. Polițistul local care ar fi fost agresat a depus o plângere sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, plângere care a fost înaintată Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, spre competenta soluționare. Prezumtivul autor a fost reținut pentru 24 de ore de către procurorul de pe lângă Judecătoria Vaslui", a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui într-un comunicat de presă.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close