Antena 3 CNN Actualitate Locale Un microbuz cu zece persoane a căzut în râul Bistrița. Nouă persoane au murit, iar una a reușit să se salveze

Un microbuz cu zece persoane a căzut în râul Bistrița. Nouă persoane au murit, iar una a reușit să se salveze

Un microbuz cu zece persoane a căzut în râul Bistrița. Nouă persoane au murit, iar una a reușit să se salveze
Sursa foto: foto- Antena 3
05 Apr 2018   •   07:56

UPDATE: Cea de-a doua victimă dispărută a fost găsită. Bilanțul este de nouă morți, o singură persoană reușind să scape cu viață. 

Singurul supraviețuitor, mărturie cutremurătoare.

UPDATE: Microbuzul care transporta muncitorii era unul improvizat, declară purtătorul de cuvint al prefecturii Neamţ. În loc de banchete, oamenii stăteau pe nişte bănci improvizate din lemn. Niciunul nu avea centură de siguranţă.

UPDATE: Una dintre cele două persoane dispărute în urma accidentului a fost găsită. 

 

Un microbuz în care se aflau zece persoane a căzut, în noaptea de miercuri spre joi, în râul Bistriţa, accidentul soldându-se cu moartea a şapte persoane şi dispariţia altor două, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ, Adrian Rotaru.

Tragedia s-a produs pe raza localităţii Viişoara, comuna Alexandru cel Bun, iar autorităţile judeţene au declanşat Planul roşu de intervenţie.

"Două victime sunt în continuare căutate. Se continuă căutările cu scafandri şi bărci pneumatice", a afirmat Rotaru.

Conform acestuia, microbuzul nu era destinat transportului de persoane, el dispunând de nişte bănci improvizate. Cu autovehiculul se transportau muncitori forestieri de la Arad către Săvineşti. 

 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: victime tragedia microbuz accident
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close