Antena 3 CNN Actualitate Locale Vremea face ravagii pe drumurile din România. Un pensionar a fost transportat cu un tractor până la ambulanță în Neamţ

Vremea face ravagii pe drumurile din România. Un pensionar a fost transportat cu un tractor până la ambulanță în Neamţ

Un pacient a fost transportat cu un tractor până la ambulanța SMURD deoarece autospeciala nu a putut ajunge într-un sat din Neamţ din cauza zăpezii.

Vremea face ravagii pe drumurile din România. Un pensionar a fost transportat cu un tractor până la ambulanță în Neamţ
Sursa foto: Facebook vremea noua
de Claudia Popovici    |    05 Apr 2023   •   18:44

Potrivit ISU Neamț, ambulanța SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Roman a fost solicitată în localitatea Boghicea pentru a prelua un bărbat de 73 de ani ce necesita îngrijiri medicale de specialitate.

Ambulanța nu a putut ajunge la destinație. Ca urmare, transportul pacientului până la ambulanță a fost făcut de salvatori cu ajutorul unui tractor, notează Mediafax. 

La final, pacientul a fost preluat de ambulanța SMURD și a fost transportat la Spitalul Municipal Roman.

Vremea face ravagii în România. Zeci de drumuri blocate

Viscolul şi zăpada au dat peste cap circulaţia în judeţul Botoşani. Zeci de oameni au rămas blocaţi pe drumurile înzăpezite. A fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru eliberarea carosabilului.

În localitatea Ripiceni, oamenii blocaţi în 3 microbuze au fost salvaţi de autorităţi, însă microbuzele au rămas în continuare înzăpezite pe şosea.

Nici în Vaslui şoferii nu au avut parte de condiţii mai bune de trafic. Şi aici a fost ajutor autorităţilor pentru a debloca drumurile.

12 localităţi din judeţul Vaslui au rămas fără electricitate, după ce 3 linii electrice aeriene de medie tensiune au fost afectate.

Barajul Secu, din judeţul Caraş-Severin, a ajuns la capacitate maximă, iar judeţul este din nou sub cod galben şi portocaliu de indundaţii.

În Bacău, mai mulţi copaci au fost puşi la pământ de vânt şi au avariat maşinile din parcare. În timp ce la Iaşi, un tramvai a rămas blocat, după ce muncitorii care au curăţat şoseaua au aruncat toată zăpada sub roţile acestuia.

Drumul spre aeroport a fost blocat câteva ore de copacii doborâţi de ninsori şi de vântul puternic. Pasagerii care aveau zboruri programate au fost nevoiţi să parcurgă distanţa pe jos, prin zăpadă.

Mai multe gospodarii din județul Gorj au fost inundate din cauza precipitațiilor. Apa a inundat curțile și grădinile localnicilor, dar și drumurile din comună.

Citeşte şi: Noi avertizări de vreme rea de la ANM | Codul portocaliu de ninsori şi viscol a fost prelungit. Ce zone sunt vizate

×
Subiecte în articol: Neamţ pacient tractor ambulanta
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close