Antena 3 CNN Actualitate Locale Urmărire cu focuri de armă în Zalău! Un tânăr a fost împuşcat, după ce un şofer beat şi fără permis a condus haotic prin oraş

Urmărire cu focuri de armă în Zalău! Un tânăr a fost împuşcat, după ce un şofer beat şi fără permis a condus haotic prin oraş

Un şofer de 21 de ani a condus haotic seara trecută pe străzile din Zalău. Polițiștii au tras 25 de focuri de avertisment in aer, iar ulterior au tras în mașină. Un glonț a intrat prin luneta autoturismului, lovind un pasager care se afla în maşină. Acesta a ajuns în stare gravă la spital.

Urmărire cu focuri de armă în Zalău! Un tânăr a fost împuşcat, după ce un şofer beat şi fără permis a condus haotic prin oraş
de Codruț Rebic    |    14 Aug 2022   •   08:32

Urmărire cu zeci de focuri de armă în Zalău.

Un tânăr a fost împuşcat, după ce un şofer beat şi fără permis a condus haotic prin oraş şi nu a oprit la semnalele poliţiştilor.

Şi-a continuat însă drumul şi a fost la un pas să lovească un agent. Imediat după, un alt echipaj rutier a format un baraj, în încercarea de a-l opri.

Şi de această dată, unul dintre poliţişti a fost nevoit să sară pentru a nu fi luat pe capotă. A urmat o cursă de zeci de kilometri, iar individul aflat la volan, a fost la un pas să provoace mai multe accidente de circulaţie. La un moment dat, acesta a părăsit carosabilul şi a intrat într-o pădure.

În cele din urmă, poliţiştii au găsit autoturismul abandonat şi l-au identificat pe şoferul fugar. Bărbatul avea o alcoolemie de  0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat şi mai  mult, autoturismul avea numere de înmatriculare false.

Poliţiştii au tras peste 25 de gloanţe, iar în urma incidentului, unul dintre prietenii acestuia, care era pe bancheta din spate, a fost împuşcat, iar acum se află la spital.

Potrivit salajulliber.ro, şoferul în vârsta de 21 de ani care a provocat evenimentele tragice de azi-noapte a fost prezentat în fata instanței, iar la ora 23:40, judecătorii au decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile, fiind acuzat de tentativă de omor.

×
Subiecte în articol: Zalau sofer beat urmarire focuri de arma
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close