Antena 3 CNN Actualitate Locale Urmărire ca în filme pe străzile din Timișoara! Un bărbat s-a urcat drogat la volan și a lovit mai multe mașini parcate

Urmărire ca în filme pe străzile din Timișoara! Un bărbat s-a urcat drogat la volan și a lovit mai multe mașini parcate

Un bărbat din Timișoara, care conducea sub influența unor substanțe interzise, i-a pus pe jar pe oamenii legii, după ce a refuzat să oprească la semnalul acestora și a lovit mai multe mașini parcate.

Urmărire ca în filme pe străzile din Timișoara! Un bărbat s-a urcat drogat la volan și a lovit mai multe mașini parcate
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Feb 2023   •   18:54

Un bărbat din Timișoara, în vârstă de 38 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a distrus, miercuri, mai multe mașini parcate, după ce a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor.

În timpul unui control de rutină, agenții i-au făcut semn șoferului să oprească, însă, acesta a mărit viteza și și-a continuat drumul.

Cu polițiștii pe urmele sale, bărbatul a pierdut controlul și a lovit din mers mai multe mașini parcate.

Polițiștii au reușit să-l imobilizeze pe șofer, iar verificările efectuate au dovedit că acesta nu avea permis de conducere.

Citește și: Ginerele lui Gigi Becali riscă cinci ani de închisoare, după ce a fost prins că a consumat droguri și a urcat la volan

Mai mult, bărbatul a avut un rezultat pozitiv la amfetamină, cocaină și metamfetamină, iar aparatul etilotest a arătat că nu consumase și băuturi alcoolice.

Polițiștii au întocmit un dosar penal și urmează să fie aplicate sancțiunile prevăzute de lege.

"S-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive și conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere”, a declarat IPJ Timiș, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: Timișoara barbat drogat condus politisti
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close