Antena 3 CNN Show Ginerele lui Gigi Becali riscă cinci ani de închisoare, după ce a fost prins că a consumat droguri și a urcat la volan

Ginerele lui Gigi Becali riscă cinci ani de închisoare, după ce a fost prins că a consumat droguri și a urcat la volan

Ginerele lui Gigi Becali, Mihai Theodor Mincu, poreclit și “Prințisorul din Dobroiești", riscă cinci ani de închisoare după ce a fost prins la volan sub influența de substanțe interzise.

Ginerele lui Gigi Becali riscă cinci ani de închisoare, după ce a fost prins că a consumat droguri și a urcat la volan
Sursa foto: Facebook/ Mihai Mincu - captură video Pro X
de Alexandra Cojoianu    |    01 Feb 2023   •   17:36

Mihai Theodor Mincu a fost prins drogat la volan, recent, iar acum riscă cinci ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat.

Soțul Theodorei, fiica cea mare a patronului FCSB, nu este la prima abatere, fiind depistat pozitiv  la ”drug test”, de mai multe ori, de poliția rutieră.

Mai exact, el a fost amendat în luna martie a anului 2021, ar fi atacat în instanță decizia și ar fi ieșit victorios.

Dosarul “Prințisorului din Dobroiești" a fost deja trimis la Parchet pentru infracțiune de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

De asemenea, pe 1 martie 2019, el a fost dat în judecată de branduri celebre la nivel internațional, pentru contrafacere de mărfuri.

Citește și: BRomania a recunoscut că a consumat droguri. Are de plătit o amendă penală uriașă

Ginerele lui Becali a fost acuzat că a pus în circulație produse care purtau mărci identice sau similare cu unele deja existente, aducând prejudicii titularilor. În proces, Luxottica Group S.P.A., Christian Dior Couture și Chanel s-au constituit ca părți civile, în timp ce Cartier International AG, prin ZMP Property SRL, parte vătămată.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close