Antena 3 CNN Actualitate Locale Panică printre elevii din Bacău. Un urs a apărut lângă stația în care copiii așteptau microbuzul școlar

Panică printre elevii din Bacău. Un urs a apărut lângă stația în care copiii așteptau microbuzul școlar

A fost panică printre elevii satului Temelia din județul Bacău. În timp ce aceștia așteptau astăzi autobuzul spre școală, un urs a apărut la 20 de metri de stația în care se aflau.

Panică printre elevii din Bacău. Un urs a apărut lângă stația în care copiii așteptau microbuzul școlar
Sursa foto: Gettyimages | geyzer
de Ioana Mircea    |    21 Apr 2023   •   14:16

Elevii din satul Temelia, județul Bacău au fost îngroziți, astăzi, în momentul în care un urs a apărut la 20 de metri distanță față de stația de autobuz în care se aflau. Copiii așteptau microbuzul școlar. O parte dintre aceștia au fugit în curțile din apropiere.

"Deși nu s-au înregistrat pagube de niciun fel, din declarațiile martorilor, reiese faptul că acesta (n.r. ursul) a fost la 20 de metri de stația de autobuz din Temelia, unde elevii așteptau microbuzul școlar, o parte din copii fugind în curți. Zona rămâne în supraveghere, recomandăm deplasarea pedestră în grupuri mai mari, cu zgomot”, a spus Silviu Tinei, primarul comunei Gura Văii, județul Bacău.

Citește și: Un cioban a ajuns la spital, după ce a fost atacat de un urs la o stână din Mureş

Se pare că ursul este un mascul de aproximativ 3 ani și are o greutate de 100 de kilograme. Acesta a fost îndepărtat din zonă, fiind direcționat către pădurea mare din Ocolul Silvic Căiuți.

"Rugămintea mea către cetățeni este să evite deplasările pe jos, până vom obține fie îndepărtarea fie neutralizarea animalului sălbatic. În ceea ce mă privește, dacă situația o impune, nu voi ezita emiterea dispoziției de lichidare. Viața oamenilor are prioritate”, a adăugat Silviu Tinei, potrivit bacau.net.

×
Subiecte în articol: Bacău
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close