Antena 3 CNN Actualitate Locale Val de violențe în România | O femeie a fost atacată și jefuită în plină stradă, în Târgu Mureș: ”Era plină de sânge”

Val de violențe în România | O femeie a fost atacată și jefuită în plină stradă, în Târgu Mureș: ”Era plină de sânge”

O femeie a fost atacată și jefuită în plină stradă, în centrul orașului Târgu Mureș.

de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Apr 2024   •   09:14

Agresiunea a avut loc zilele acestea pe strada Gheorghe Doja din Târgu Mureș, o stradă extrem de aglomerată, unde o femeie s-a trezit aruncată la pământ din spate și a fost smulsă geanta.

Scenele au fost filmate de camerele de supraveghere de la un restaurant. Angajații localului au fost cei care au chemat poliția și ambulanța pentru că femeia lovită la cap avea nevoie de îngrijiri medicale.

”În circa 10 minute a fost prins. După ce a văzut că nu vine nimeni de acolo, el s-a dus, a urmărit-o pe femeie și a împins-o. Din câte știu eu s-a lovit la față, era plină de sânge”, spune un localnic.

În imagini se vede cum individul o urmărește pe femeie, însă la un moment dat o împinge brusc cu putere și femeia se prăbușește la pământ. Încearcă să își țină geanta, dar nu reușește.

Localnicii spun că nu este pentru prima dată când au loc astfel de agresiuni în zonă.

”S-a întâmplat și în familia noastră, așa că nu-i un loc ok, tot așa și mie mi s-a furat bicicleta și este firma și nu s-a întâmplat nimic după aceea. Trist”, spune o localnică.

Suspectul este bănuit că zilele trecute ar mai fi comis un atac asemănător. Cele două femei atacate pe aceeași stradă au vârstă de 82, respectiv 73 de ani.

Bărbatul a fost arestat pentru 24 de ore, iar mai apoi a fost prezentat magistraților cu propunere de arest preventiv pentru 30 de zile.

”Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Târgu Mureș au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a unui bărbat de 22 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie și tâlhărie calificată. Acesta a fost prezentat magistraților cu propunere legală și arestat preventiv pentru 30 de zile”, a transmis Alexandra Luca, purtător de cuvânt IPJ Mureș.

Reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș verifică acum dacă bărbatul a mai comis și alte infracțiuni.

×
Subiecte în articol: femeie jaf atac Târgu Mureș
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close