Antena 3 CNN Actualitate Locale Val de nereguli la Maternitatea din Botoșani, unde tânăra gravidă a agonizat timp de șapte ore

Val de nereguli la Maternitatea din Botoșani, unde tânăra gravidă a agonizat timp de șapte ore

Moartea Alexandrei a scos la suprafață nereguli grave la Maternitatea din Botoșani, în condițiile în care, în urma verificărilor anterioare, nu au fost identificate probleme majore.

Val de nereguli la Maternitatea din Botoșani, unde tânăra gravidă a agonizat timp de șapte ore
Sursa foto: Antena 3 CNN | Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Aug 2023   •   11:17

Ies la iveală, la o săptămână de la moartea gravidei care a agonizat timp șapte ore pe patul de spital, tot mai multe nereguli la Maternitatea din Botoșani.

Astfel, în salonul în care a fost internată Alexandra nu exista buton de panică, iar pacienții erau nevoiți să strige asistentele sau să le contacteze pe rețelele de socializare, în caz de nevoie.

De asemenea, asistentele se schimbă într-o încăpere aflată la demisol, în condițiile care ar putea reprezenta un risc epidemiologic major.

Reprezentanții Inspecției Sanitare spun că știau de cel puțin cinci ani despre această situație și că au prelevat probe în repetate rânduri, însă nu au fost identificate probleme.

Citește și: ”Aici a murit Alexandra! Dacă te aude cineva, ai noroc! Dacă nu, mori!” Imagini exclusive cu locul în care tânăra gravidă a agonizat timp de șapte ore

Astfel, odată cu moartea Alexandrei, au ieșit la iveală probleme majore la Spitalul Județean Botoșani, în condițiile în care unitatea se află în curs de acreditare medicală, iar rezultatele preliminare ale acestui proces au fost, până acum, favorabile.

×
Parteneri
Judeţul în care a fost instalat primul limitator inteligent de viteză
x close