Antena 3 CNN Actualitate Locale Violență extremă într-un bar din Dâmbovița. Un tânăr a fost bătut până și-a pierdut cunoștința

Violență extremă într-un bar din Dâmbovița. Un tânăr a fost bătut până și-a pierdut cunoștința

Violență extremă într-un bar din Dâmbovița. Un tânăr a fost bătut până și-a pierdut cunoștința
Sursa foto: foto- captură Antena 3
19 Iun 2019   •   08:23

Violenţă extremă într-un bar din comuna dâmboviţeană Costeştii din Deal. Un tânăr de 22 de ani a fost bătut crunt de un adolescent de 16 ani, din cauza unui conflict mai vechi cu fratele său.

Agresorul s-a năpustit asupra lui din senin şi l-a lovit cu pumnii şi cu picioarele. Poliţia îl cercetează acum pe bătăuş. 

Scenele desprinse din luptele de arte marţiale au fost suprinse de camerele de supraveghere. La mijloc ar fi, se pare, niște neînțelegeri mai vechi între victimă, şi fratele agresorului.

„Am fost atacat în bar de mai mulţi indivizi. Am înşeles că unul sau doi m-au lovit în spate. Am căzut cu capulde aparat. Am fost inconştient, nu mai ştiam ce s-a întâmplat. M-am trezit în salvare”, a spus Ionuț Tudor, victima. 

Mama agresorului îi caută scuze fiului său. „Băiatul l-a provocat pe băiatul meu, aici. S-au dus, pe urmă la jocuri şi i-a arătat de la distanţă. Normal, că şi ăla s-a supărat”. 

Poliţiştii i-au deschis un dosar penal agresorului, dar îl cerctează în stare de liberatate.


 

×
Subiecte în articol: tanar Dambovita bar violenta
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close