Antena 3 CNN Actualitate Loreema Maria Vlad, voluntar la Salvați Copiii: Este greu la început, dar apoi îți deschizi aripile

Loreema Maria Vlad, voluntar la Salvați Copiii: Este greu la început, dar apoi îți deschizi aripile

Loreema are 16 ani, este elevă și o voluntară activă a Organizației. De mica i-a plăcut să stea de vorbă cu copiii,  a fost alături de copiii cu care se confruntau cu boli precum autism şi sindromul Down. Și-a dat seama că își dorește să fie alături de copii și pe viitor.

Loreema Maria Vlad, voluntar la Salvați Copiii: Este greu la început, dar apoi îți deschizi aripile
de Alin Tarnovschi    |    11 Noi 2020   •   13:20

Când a crescut a ales să devină voluntar și s-a înscris la Salvaţi Copiii iar acum este una dintre cele mai active dintre colegii ei.

“Cred in puterea noastră, a fiecăruia de a schimba vieți. Acesta este și motivul pentru care am ales să devin voluntar al Organizației Salvați Copiii România. Vreau să ajut copiii care provin din familii vulnerabile să aibă o copilărie mai fericită, să îi ajut atât cât pot eu.

Eu am avut o copilărie normală și vreau să dau înapoi, cumva, celor care nu au.

Vara aceasta am fost voluntar la Salvaţi Copiii, la Grădiniţele estivale şi la Forumul Naţional al Copiilor, unde am ajutat copiii să înveţe ce nu au învăţat în timpul anului şcolar și am dus mesajul copiilor către politicieni. Îmi place școala, îmi place româna și latina, sunt pasionată de pictură și sport.

Antena 3, cea mai mare provocare a campaniei electorale. Liderii politici ai României răspund întrebărilor copiilor României

Ca voluntar este greu la început, ai foarte multe emoţii, dar după ce te implici, vezi începutul îţi deschizi puţin aripile, îţi dai seama că o să-ţi placă! Cred cele mai importante calități ale mele sunt răbdarea, atenția și perseverența", spune Loreema.

×
Subiecte în articol: UNICEF Salvați Copiii
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close