Antena 3 CNN Actualitate "Este un exemplu pentru toți copiii": Lucian Romaşcanu, despre o actriţă greu încercată

"Este un exemplu pentru toți copiii": Lucian Romaşcanu, despre o actriţă greu încercată

Ministrul Culturii a mărturisit despre o actriţă care aparţine minorităţii rome că este "un exemplu pentru toţi copiii", după ce a asistat la o piesă de teatru în care aceasta a jucat.

"Este un exemplu pentru toți copiii": Lucian Romaşcanu, despre o actriţă greu încercată
Sursa foto: Facebook | Lucian N. Romaşcanu
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Mar 2023   •   15:14

Lucian Romaşcanu a participat ieri seară la o piesă de teatru care s-a desfăşurat în cadrul Teatrului Naţional I.L Caragiale din Bucureşti. Acesta s-a arătat profund impresionat de prestaţia actirţei Alina Şerban. 

El a povestit totul pe pagina sa de Facebook. Aici a declarat de asemenea, că o consideră pe Alina un exemplu pentru toţi copiii, datorită luptei sale de a ajunge aici, mai ales că viaţa ei a fost greu încercată.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Ceea ce s-a derulat sub ochii spectatorilor din Sala Mica a Teatrului Naţional I.L Caragiale Bucureşti a fost mai mult decât o piesă, mai mult decât teatru, a fost viață mărturisită dulce-amar, cu maximă sinceritate.

Alina Șerban a venit pe lume având totul împotrivă: sărăcie, mediu familial, atât cat a fost, impropriu, ostilitate și, peste toate sau ca premisă a tot, aparținând minorității rome.

Citeşte şi: Lucian Romaşcanu, despre cazul lui Nicu Covaci: "Cred că undeva, ceva e profund greșit cu acest UCMR"

A luptat și a reușit! Și este un exemplu pentru toți copiii, mai mult sau mai puțin norocoși, și un exemplu pentru care societatea românească trebuie să se transforme profund.

Am împărtășit miracolul împreună cu ES Dna. Therese Hyden ambasadoarea Suediei la București și cu Dl.Petre Florin Manole, secretar de stat în guvern, mare promotor al drepturilor romilor", a declarat Ministrul Culturii pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Lucian Romașcanu
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close