Antena 3 CNN Actualitate S-au reluat lucrările la centura inaugurată de Klaus Iohannis și Ludovic Orban

S-au reluat lucrările la centura inaugurată de Klaus Iohannis și Ludovic Orban

Se muncește de zor pe tronsonul de autostradă inaugurat miercuri de președintele Klaus Iohannis și de premierul Ludovic Orban. La scurt timp după inaugurare, au apărut mai multe gropi în asfaltul proaspăt turnat și zeci de șoferi și-au avariat mașinile.

S-au reluat lucrările la centura inaugurată de Klaus Iohannis și Ludovic Orban
de Iulia Gorgorin    |    04 Dec 2020   •   21:15

Se lucrează de zor pe centura oraşului Bacău, pe cei 16 kilometri de autostradă inaguraţi cu fast zilele trecute, de premierul Ludovic Orban şi preşedintele Kaus Iohannis.

Muncitorii s-au reîntors pe şantier, iar în zona cu lucrări se circulă cu restricţii de viteză

Chiar dacă porţiunea din autostradă a fost inaugurată şi pusă în circulaţie, au apărut deja şi primele probleme, iar muncitorii au revenit să monteze rosturile de dilataţie şi să finalizeze lucrările. 

Centura ocolitoare a municipiului Bacău va uni Moldova de Bucureşti

Inaugurată în grabă de premierul Ludovic Orban şi preşedintele Klaus Iohannis în campania electorală, centura oraşului Bacău, respectiv, primii 16 kilometri din viitoarea autostradă a Moldovei le-a oferit primele surprize neplăcute şoferilor care au circulat pe acest tronson.

Primul tronson din autostrada Moldovei reprezintă o parte din centura ocolitoare a oraşului Bacău, în lungime totală de 32 de kilometri. Întreaga autostradă  va face legătura între regiunile istorice, Muntenia şi Moldova. 

Citiţi şi: Un şofer din Bacău şi-a distrus maşina într-o groapă de pe Autostrada Moldovei, la câteva ore după inaugurarea făcută de Iohannis şi Orban
 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close