Antena 3 CNN Actualitate MAE, atenționare de călătorie pentru Grecia. Grevă în transportul terestru și maritim, pe 1 mai

MAE, atenționare de călătorie pentru Grecia. Grevă în transportul terestru și maritim, pe 1 mai

Ministerul Afacerilor Externe a emis o atenționare de călătorie pentru Grecia, acolo unde va avea loc, pe data de 1 mai, o grevă în transportul public terestru și maritim.

MAE, atenționare de călătorie pentru Grecia. Grevă în transportul terestru și maritim, pe 1 mai
Sursa foto: pixabay
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Apr 2023   •   16:19

MAE informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Republica Elenă că a fost anunțată o grevă de 24 ore, pentru transportul public terestru și maritim, care va avea loc la data de 1 mai 2023.

Conform informațiilor disponibile în acest moment, trenurile și trenurile suburbane (Proastiakos), precum și mijloacele de transport maritim (inclusiv feriboturile), nu vor circula timp de 24 de ore, între ora 00:01 și ora 23:59.

Circulația metroului ar putea fi, de asemenea, perturbată, iar autobuzele și troleibuzele vor circula între orele 9:00-21:00.

Ministerul Afacerilor Externe le recomandă cetățenilor români să urmărească anunțurile autorităților locale, pentru a rămâne informați în legătură cu posibilele modificări de ultim moment, potrivit Mediafax.

Citește și: Un semn spectaculos a apărut pe cer în timpul vizitei Papei Francisc în Ungaria | "Un miracol!"

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena (+302106710035) și Consulatului General al României de la Salonic (+302310340088), apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) și preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanență.

×
Subiecte în articol: MAE atenţionare călătorie Grecia
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close