Antena 3 CNN Externe Un semn spectaculos a apărut pe cer în timpul vizitei Papei Francisc în Ungaria | "Un miracol!"

Un semn spectaculos a apărut pe cer în timpul vizitei Papei Francisc în Ungaria | "Un miracol!"

Un fenomen care s-a manifestat pe cer la începutul vizitei Papei Francisc în Ungaria a produs o emoție puternică printre rezidenții din Budapesta.

de Andreea Borboros    |    28 Apr 2023   •   13:45

O aură luminoasă bine pronunțată a apărut în jurul astrului zilei, la puțin timp după ce suveranul pontif a coborât din avion și s-a îndreptat către primul eveniment de pe agenda oficială - vizita la Palatul Șandor.

"Cei prezenți aici, la intrarea în piața Palatului Șandor, locul unde a ajuns și Papa Francisc, au fost cuprinși de emoție și s-au grăbit să scoată telefoanele mobile.

Toate privirile au fost ațintite pe cer, pentru că în jurul Soarelui a apărut un cerc în culorile curcubeului.

Citește și: Papa Francisc și-a început vizita în Ungaria | Liderul de la Vatican a mers cu dificultate, în baston, pe covorul roșu

Oamenii au asociat, inevitabil, cele două evenimente: prezența Papei și fenomenul vizual.

Ei spun că este un miracol, un semn care arătă clar că prezența lui Francisc la Budapesta este un semn bun.

La Palatul Șandor, Papa a fost întâmpinat de președinta Katalin Novak. După salutul de bun venit și după momentul fanfarei, oaspetele de la Vatican a intrat în palat pentru discuții cu Novak. Pe agenda primei zile a vizitei se află și o discuție cu premierul Viktor Orban.

Pe agenda discuțiilor se află inclusiv războiul din Ucraina, din țara invadată de Rusia.

Ulterior, liderul de la Vatican va merge la Mănăstirea Camelită, unde se va întâlni cu lideri locali ai bisericii romano-catolice", a relatat Andreea Borboros, corespondent Antena 3 CNN la vizita Papei în Ungaria

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close