Antena 3 Actualitate MAE: Cetăţeanul român răpit în Nigeria a fost eliberat

MAE: Cetăţeanul român răpit în Nigeria a fost eliberat

de S.T.    |    12 Oct 2016   •   22:13
MAE: Cetăţeanul român răpit în Nigeria a fost eliberat
Sursa foto: Foto: thewillnigeria.com
Ministerul Afacerilor Externe informează că cetățeanul român răpit în Nigeria la data de 10 octombrie 2016 a fost eliberat.
 
Totodată, mulţumeşte instituțiilor participante la Celula de Criză a MAE şi autorităţilor nigeriene pentru implicare şi sprijinul oferit în acest caz.
 
Ministerul Afacerilor Externe folosește acest prilej pentru a reitera recomandarea fermă adresată cetăţenilor români aflați în zonele de conflict/cu risc major de securitate de a contacta cea mai apropiată misiune diplomatică a României pentru a-şi înregistra prezenţa în regiune, astfel încât să poată beneficia de o asistenţă și protecție consulară cât mai eficientă.
 
Inginerul român a fost răpit luni în sudul Nigeriei de indivizi înarmaţi rămaşi neidentificaţi. Incidentul a avut loc pe un şantier pentru construirea căii ferate, în apropierea satului Owa Oyibo, situat în provincia Agbor, în sudul Nigeriei.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close