Antena 3 CNN Actualitate Mălin Bot, surprins de paparazzi EvZ, cu iubita tânără şi total dezinteresată, la cumpărături în mall

Mălin Bot, surprins de paparazzi EvZ, cu iubita tânără şi total dezinteresată, la cumpărături în mall

Mălin Bot, zis şi Boţ în deciziile instanţelor de judecată, şi mai tânăra lui soţie, au fost surprinşi de paparazzi EvZ la cumpărături într-un mall din Bucureşti.

Mălin Bot, surprins de paparazzi EvZ, cu iubita tânără şi total dezinteresată, la cumpărături în mall
Sursa foto: evz.ro
de Georgiana Adam    |    07 Dec 2023   •   13:41

Mălin Bot şi-a dus iubita la mall într-un BMW destul de scump, semn că donațiile merg strună. Mai mult, cei doi au făcut cumpărături de câteva sute de euro.

"Așa cum îi stă bine unuia care câștigă peste 5.000 de euro pe lună din sponsorizările celor care-i cred elucubrațiile de vlogger. Pentru că Mălin Bot nu este ceea ce se pretinde. Nici jurnalist, nici sărac, nici străin de combinații cu serviciile de informații. Sau de banii partidelor politice. O combinație care-i aduce mii de euro", scrie evz.ro.

Mălin Bot s-a debarasat de fosta iubită şi s-a însurat cu o domnișoară la jumătatea vârstei lui. Pe care face tot posibilul să o bine dispună. A fost surprins de papparazi la mall, într-una din rarele ieșiri "pe bogăție".

"Părea destul de sigur că nu-l recunoaște nimeni când se plimba cu tinerica nevasta prin mall, la cumpărături. Făcea totul ca să o distreze, numai că ea nu prea îl băga în seamă. Bancuri de pensionar, cum ar zice generația mai tânără…

Apoi s-au așezat la o cafenea, doar că pe fața Dianei nu se citea fericirea. Ci mai mult dezinteresul. Asta în timp ce Bot, zis Boț se uita de zor la telefon

El, matur, dar cu glume prostești, ea, cu 20 de ani mai tânără, dar mai inteligentă. Ocazional Bot, sau Boț, zâmbea alături de soție, care nu părea impresionată de starea lui materială înfloritoare.

Nu sunt semne bune pentru anul ce vine. Cel puțin în ceea ce o privește pe fata cu 20 de ani mai tânără ca vloggerul, lanțul de iubire pare să se fi rupt.

Desigur dacă analizăm imaginile. Nu mai este ce-a fost. Cei doi amorezi s-au cunoscut când fata era împreună cu un un alt bărbat, prieten al lui Boț. Diferența uriașă de vârstă, 21 de ani, nu i-a împiedicat să-și unească destinele. Dar nu fără să facă victime…

Este vorba despre Răzvan Codreanu, editor al paginii Rezistența Timișoara. Acesta a făcut și mai multe precizării la momentul rupturii de fosta lui iubită. Ba chiar a bătut și niște apropouri la adresa lui Bot, zis Boț", se mai arată în articolul EvZ.

×
Subiecte în articol: Mălin Bot
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close