Antena 3 Actualitate Mama Alexandrei Măceşanu, mărturii în ziua amânării sentinţei: "Dacă va primi pedeapsa de 30 de ani, nu ne încălzeşte cu nimic!"

Mama Alexandrei Măceşanu, mărturii în ziua amânării sentinţei: "Dacă va primi pedeapsa de 30 de ani, nu ne încălzeşte cu nimic!"

de Georgiana Adam    |    13 Aug 2022   •   08:57
Mama Alexandrei Măceşanu, mărturii în ziua amânării sentinţei: "Dacă va primi pedeapsa de 30 de ani, nu ne încălzeşte cu nimic!"
Sursa foto: Agerpres

Răpusă de durere, mama Alexandrei Măceşanu a declarat în emisiunea Exces de putere de la Antena 3, că nu o mulţumeşte cu nimic faptul că Gheorghe Dincă va primi 30 de ani de închisoare, atâta timp cât ea nu ştie ce s-a întâmplat cu fiica ei. Nicio sentinţă nu îi poate aduce alinarea.

Este anchetă la Penitenciarul Craiova după interviul acordat de Gheorghe Dincă.

Autorităţile spun că interviul nu a fost acordat, iar acesta a primit un telefon mobil, care a fost introdus în mod ilicit.

În înregistrarea audio publicată de Gândul, Dincă neagă că ar fi ucis-o pe Alexandra Măceşanu și vorbeşte despre torturi la care ar fi fost supus pentru a recunoaște atât uciderea Alexandrei, cât pe cea a Luizei Melencu.

Gheorghe Dincă va afla pe 9 septembrie prima sentinţă în procesul în care este acuzat că le-a ucis şi violat pe Alexandra Măceşanu şi pe  Luiza Melencu. 

Tudorița Măceșanu are încă o speranță în ceea ce o privește pe fiica ei şi crede că Alexandra este în viaţă.

"Aceste fete trăiesc. Dincă nu le-a ucis în curtea lui. Sunt luate, dar nu spune cu adevărat de cine sunt luate fetele acestea.  Nu spune adevărul. Ceea ce s-a întâmplat cu adevărat în acea zi în care a răpit-o pe Alexandra. Probabil că o să îi dea pedeapsa maximă, de 30 de ani, dar pe noi nu ne încălzeşte cu nimic această pedeapsă. El poate să putreazească în închisoare, atâta timp cât nu ştim cu adevărat ceea ce s-a întâmplat cu copilul nostru şi ce a făcut cu adevărat cu această fată, unde este şi ce s-a întâmplat cu adevărat", a declarat mama Alexandrei Măceşanu, în exclusivitate la Antena 3.

×

Coaliţia a ajuns la o înţelegere

 

 

Cum se vor calcula facturile la energie şi ce prevede programul Rabla pentru becuri

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close