Antena 3 CNN Actualitate Mama Alexandrei Măceșanu: „Peste puțin timp Dincă o să spună că nu a omorât-o nici pe Alexandra”

Mama Alexandrei Măceșanu: „Peste puțin timp Dincă o să spună că nu a omorât-o nici pe Alexandra”

Mama Alexandrei Măceșanu refuză să creadă că fiica sa a fost ucisă de Gheorghe Dincă.

Mama Alexandrei Măceșanu: „Peste puțin timp Dincă o să spună că nu a omorât-o nici pe Alexandra”
de S.T.    |    13 Ian 2020   •   23:10

„Nici nu ne gândim la așa ceva”, a spus ea, luni seară, la Antena 3.

„Dincă spune adevărul când spune că nu a omorât-o pe Luiza. Peste foarte puțin timp Dincă o să spună că nu a omorât-o nici pe Alexandra”, a mai spus femeia.

Teodora Măceșanu spune că oasele din butoi au fost plantate, pentru a se pierde urma Alexandrei.

Femeia crede că fiica ei a fost și ea răpită și dusă în străinătate, la fel ca Luiza Melencu.

Mama Alexandrei Măceșanu: „Peste puțin timp Dincă o să spună că nu a omorât-o nici pe Alexandra”

Citiți și: Gheorghe Dincă răstoarnă ancheta din cazul Caracal: „Mi-a dat un sac de oase, mi-a spus că sunt de femeie şi să le mai ard şi eu”

La începutul anchetei DIICOT, Gheorghe Dincă a susţinut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, pe data de 25 iulie 2019 şi, ulterior, i-a incinerat corpul într-un butoi din curtea casei sale. De asemenea, el a afirmat că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie 2019, iar resturile corpului le-ar fi aruncat la marginea unei păduri de lângă Caracal.

Ulterior, el şi-a schimbat declaraţia iniţială, în sensul că nu ar fi ucis-o pe Luiza Melencu, iar fata ar fi fost luată din casa lui de alte persoane.

Citiți și: Cazul Caracal: Lacrimi, durere, disperare. Mama Luizei Melencu: „Dincă s-a jucat cu noi de la începutul anchetei”

În urma unei expertize ADN efectuate de INML s-a stabilit că fragmentele osoase găsite în cenuşa din butoiul metalic de la domiciliul lui Gheorghe Dincă aparţin Alexandrei Măceşanu, cu o probabilitate de 99,93%.

×
Subiecte în articol: Alexandra Măceşanu Sinteza Zilei
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close