Antena 3 CNN Actualitate Mama unui băiat ucis la Revoluție și-a luat viața de Ziua Eroilor după ce a fost umilită la Casa de Pensii. Care i-au fost ultimele cuvinte

Mama unui băiat ucis la Revoluție și-a luat viața de Ziua Eroilor după ce a fost umilită la Casa de Pensii. Care i-au fost ultimele cuvinte

O femeie a decis să își ia viața de Ziua Eroilor, după ce a fost umilită la Casa de Pensii. Aceasta era mama unui băiat care a fost ucis la Revoluție.

Mama unui băiat ucis la Revoluție și-a luat viața de Ziua Eroilor după ce a fost umilită la Casa de Pensii. Care i-au fost ultimele cuvinte
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Andreea Alexandru
de Ioana Mircea    |    08 Iun 2023   •   23:54

O mărturie șocantă a apărut astăzi pe rețele de socializare. Este povestea unei femei, care, umilită de statul român, a decis să își pună capăt zilelor, în Poiana Brașov, chiar de Ziua Eroilor, pe 25 mai. 

Se pare că femeia a fost mama unui tânăr care a murit la vârsta de doar 12 ani, împușcat, la Revoluție. Aceasta venise din Spania pentru a-și rezolva mai multe probleme la Casa de Pensii și Casa de Sănătate.

Umilită, la cele două instituții, femeia a făcut o ultimă vizită la mormântul copilului ei, apoi a decis să meargă în Poiana Brașov, acolo unde și-a dat foc.

Atunci când salvatorii sosiți la fața locului au încercat să o resusciteze, femeia a spus: "Am făcut gestul asta în numele eroilor martiri". Ulterior, medicii i-au declarat decesul.

Citește și: Peste șapte ore de negocieri, în cazul militarului care amenință că se aruncă în gol. Oamenii strigă disperați: "Intră în casă"

"D-na Negru nu a murit în Spania, ci în România, de ziua Eroilor. Pe 25 mai, s-a dus la mormântul lui Florin, băiatul ei de 12 ani împușcat la Revoluție, după aceea s-a dus în Poiana Brașov, și-a turnat benzină, și și-a dat foc.  Atunci când au reușit să o resusciteze, a spus că: "Am făcut gestul asta în numele eroilor martiri." După aceea și-a dat duhul.

Oameni buni, în ce țară trăim dacă o mamă de erou moare în felul acesta și toată lumea tace?  În ce țară trăim dacă o mamă de erou martir își ia viața sătulă de batjocura statului român? Dacă o mamă de Erou Martir își ia viața pentru că procurorii și judecătorii îmbuibați de salarii și pensii speciale mimează justiția de 33 de ani? Unde am ajuns? Ce fel de oameni suntem?", se arată în postarea de pe Facebook.

×
Subiecte în articol: casa de pensii Eroi Revoluţiei
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close