Antena 3 CNN Actualitate Locale Peste șapte ore de negocieri, în cazul militarului care amenință că se aruncă în gol. Oamenii strigă disperați: "Intră în casă"

Peste șapte ore de negocieri, în cazul militarului care amenință că se aruncă în gol. Oamenii strigă disperați: "Intră în casă"

Sunt peste șapte ore de când polițiștii negociază cu militarul din Timișoara care amenință că se aruncă în gol de la etajul șapte al blocului în care locuiește. Oamenii de pe stradă strigă la el disperați să intre în casă.

de Ioana Mircea    |    Andreea Borboros    |    08 Iun 2023   •   23:33

Momente de panică la Timișoara. Un militar de 37 de ani amenință că se aruncă în gol de la etajul 7 al blocului în care locuiește. De mai bine de 7 ore negociatorii încearcă să îl determine pe aceasta sa renunțe la gest. 

Totul a început în această dimineață la ora 10:37 când un apel la 112 anunța că un bărbat refuză să deschidă ușa apartamentului. Apelanta era chiar partenera de viață al militarului, alături de care acesta are o fetiță.

La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipaje de pompieri, polițiști, medici și negociatori din cadrul Inspectoratului de Poliție Timiș 

Autoritățile au spus ca după 4 ore de negocieri bărbatul a cerut țigări și apă. O alta revendicare a fost prezența la fața locului a șefului brigăzii militare unde acesta lucra pentru a discuta cu el direct în apartament.

Citește și: Un bărbat amenință că se aruncă de pe podul Basarab din București. Circulația este blocată

Zona a fost încercuită și izolată, iar forțele de intervenție au umflat două saltele pe care le-au plasat în vecinătatea blocului. Pe strada, oamenii s-au oprit pentru a asista la scenele dramatice care se derulau fix sub ochii lor și strigă cu disperare: "Intră în casă".

Subofițerul este angajat al MApN din 2007, fiind încadrat în prezent ca subofițer de stat major. Militarul nu a participat la misiuni în teatrele de operații, iar la ultima evaluare psihologică a fost declarat apt limitat.

La nivelul unității militare se va constitui o comisie, condusă de șeful de stat major, care va cerceta cauzele producerii acestui incident.

×
Subiecte în articol: Timișoara
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close