Antena 3 CNN Actualitate O mamă îşi caută fiica dispărută în Suraia, Vrancea: "Te rog mami! Întoarce-te acasă lângă noi"

O mamă îşi caută fiica dispărută în Suraia, Vrancea: "Te rog mami! Întoarce-te acasă lângă noi"

O mamă din comuna Suraia, judeţul Vrancea îşi caută cu disperare fiica dispărută de mai bine de 24 de ore şi a lansat un apel pe Facebook în speranţa că postarea va fi văzută de fată, iar aceasta se va întoarce acasă.

O mamă îşi caută fiica dispărută în Suraia, Vrancea: "Te rog mami! Întoarce-te acasă lângă noi"
Sursa foto: Facebook
de Alin Tarnovschi    |    06 Dec 2020   •   11:00

Georgiana Nicoleta Jurubiţă, în vârstă de 13 ani, a dispărut, ieri, 5 decembrie 2020, în jurul orei 08.00, după ce a plecat de acasă, din comuna Suraia, judeţul Vrancea.

După câteva ore, familia şi-a dat seama că s-a întâmplat ceva, în momentul în care fata nu s-a mai întors acasă şi nu a mai putut fi contactată. Astfel, părinţii Georgianei au mers la Poliţie şi au reclamat dispariţia.

"În jurul orelor 15.00, am fost sesizați despre faptul că în cursul dimineții, Jurubiță Georgiana Nicoleta, de 13 ani, a plecat în mod voluntar de la locuința sa de pe raza localității Suraia, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime 1,60 m, greutate aproximativ 60 de kg, constituție robustă, păr șaten lung, ochi căprui.

Vestimentație la momentul plecării: geacă de culoare neagră și pantaloni kaki, tip armată.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la minora în cauză, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție!" a anunțat, într-un comunicat, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.

Mama Georgianei a postat pe Facebook mai multe poze cu fiica sa, în speranţa că acestea vor fi văzute de cât mai multe persoane.

"Pur si simplu imi scad puterile... Te rog mami daca vezi postarea asta te rog din suflet întoarce-te acasă langa noi suntem terminati te rugam.din sufletul nostru de părinți ca nu mai.am.putere nu mai pot sa zbier sa tip te rog hai acasă. Va implor din tot sufletul daca a avazuto cineva pe undeva sa sune imediat la 112. Mami te astepta ghetutele a te uiti ce tia adus moșu te implor sa vii sa vezi daca iti place ce tia adus moșu. Am inima franta", a scris Adriana Jurubiţă în postarea de pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Suraia Vrancea disparuta
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close