Antena 3 CNN Actualitate Mama Luizei Melencu a acceptat să dea noi probe ADN. „Nu cred că domnii anchetatori au judecat bine. Am fost tratați ca ultimii oameni”

Mama Luizei Melencu a acceptat să dea noi probe ADN. „Nu cred că domnii anchetatori au judecat bine. Am fost tratați ca ultimii oameni”

Mama Luizei Melencu a acceptat să dea noi probe ADN. „Nu cred că domnii anchetatori au judecat bine. Am fost tratați ca ultimii oameni”
28 Sep 2019   •   14:52

Avocatul familiei Melencu a reușit să obțină decizia familiei de a merge să le fie recoltate probe ADN. 

„Am luat o hotărâre după ce domnul avocat Tonel Pop a insistat să mă supun noii recoltări de probe biologice și să mă consult cu familia în acest sens. După îndelungi discuții cu familia, am hotărât să fiu de acord cu condițiile următoare:

-să fie de față domnul avocat Tonel Pop la recoltare

-să fiu dusă cu mașina la București pentru recoltare de către organele de anchetă pentru că nu am posibiliăți materiale

Nu avem cum să ne luptăm cu sistemul și trebuie să cedăm în acest moment. Foarte greu s-a lăsat convins tatăl meu. Nu putem să ne luptăm cu această hotărâre judecătorească pe care, totuși, o atacăm cu căi extraordinare de atac. 

Mi-e greu să cred că s-a ajuns la așa ceva. Cu toate că suntem parte vătămată și avem dreptul la un cuvânt. Puteau să vină să ne explice, nu să intre peste noi și să ne adreseze injurii. Nu cred că domnii anchetatori au judecat bine. Am fost tratați ca ultimii oameni”, a spus Monica Melencu, mama Luizei. 

Familia Melencu a luat această decizie după scandalul cu jandarmi de vineri seara petrecut în curtea acestora. 

Citiți și Noi informații legate de starea de sănătate a mamei și bunicului Luizei Melencu

Scandalul cu jandarmii din curtea familiei Melencu

Un echipaj de jandarmi a ajuns vineri la curtea familiei Melencu pentru a o lua cu forța pe Monica Melencu la DIICOT, după ce a refuzat să meargă. 

Mama Luizei a leșinat când a aflat ca urma să fie luată cu forța. Bunicul adolescentei a amenințat că își toarnă benzină pe el și își dă foc, lucru pe care l-a și făcut ulterior. 

Ambulanța a ajuns la familia Melencu, iar mama și bunicul Luizei au fost transportați la Spitalul din Craiova, ambii având tensiunea mare.  

×
Subiecte în articol: mama
Parteneri
Medicul cu salariu de 7.000 de euro care cerea şpăgi uriaşe de la pacienţi
x close