Mama Luizei Melencu, dezamăgită după vizita la Palatul Cotroceni: "Aș fi vrut o întâlnire cu președintele Iohannis. Nu are copii și nu ne înțelege, de asta nu ne-a primit"

29 Noi 2019   •   18:57
Mama Luizei Melencu, dezamăgită după vizita la Palatul Cotroceni: "Aș fi vrut o întâlnire cu președintele Iohannis. Nu are copii și nu ne înțelege, de asta nu ne-a primit" sursă foto: captură Antena 3

Mama Luizei Melencu a făcut declarații după vizita de la Palatul Cotroceni, unde ea și bunicul adolescentei răpite la Caracal s-au întâlnit cu un consilier al președintelui Iohannis.

"Am spus ceea ce s-a întâmplat și greșelile care au fost făcute până în ziua de azi. Să sperăm că acest mesaj disperat ajunge și la președinte. Aș fi vrut o întâlnire cu președintele, nu am primit încă un răspuns. Aș vrea să stam de vorbă ca de la om la om", a spus Monica Melencu, mama Luizei. 

Roxana Ciucă, reporter Antena 3, a povestit care a fost prima reacție a mamei Luizei în momentul în care a ieșit din Palatul Cotroceni: "Mi-a spus așa.. doamnă, nu am vrut să spun la televizor pentru că mie îmi este rușine de rușinea lor. Când am ieșit din biroul domnului consilier, i-am dat o poză cu fata mea. I-am spus luați-o și dați-o domnului președinte pentru că nu are copii și nu ne înțelege, de asta nici nu ne-a primit. Luni Luiza făcea 19 ani. Și mama ei spunea că nu știe dacă să-i facă un tort sau să-i aprindă o lumânare". 

Familia Melencu a ajuns astăzi la Palatul Cotroceni pentru a afla răspunsuri la întrebările pe care oamenii și le pun încă din luna aprilie. Mama şi bunicul Luizei Melencu au fost primiți de consilierul prezidenţial Andrei Muraru.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close