Antena 3 CNN Actualitate Mama Luizei Melencu va fi adusă luni la București pentru prelevarea noilor probe ADN

Mama Luizei Melencu va fi adusă luni la București pentru prelevarea noilor probe ADN

Mama Luizei Melencu va fi adusă luni la București pentru prelevarea noilor probe ADN
Sursa foto: sursă foto: captură Antena 3
29 Sep 2019   •   11:18

Mama Luizei Melencu se pregătește să meargă la București pentru prelevarea probelor ADN în vederea expertizei care trebuie făcută în SUA cu ajutorul FBI, așa cum a solicitat DIICOT. 

Monica Melencu a acceptat să-i fie prelevate probe de salivă, dar a pus și câteva condiții: să fie de față domnul avocat Tonel Pop la recoltare și să fiu dusă cu mașina la București. 

Mama Luizei Melencu va ajunge mâine la București, în jurul orei 9 și jumătate-10 dimineața, pentru a i se recolta aceste probe. A spus că i-au fost acceptate cele două condiții. 

Citiți și Mama Luizei Melencu a acceptat să dea noi probe ADN. „Nu cred că domnii anchetatori au judecat bine. Am fost tratați ca ultimii oameni”

Deși inițial familia Melencu a refuzat prelevarea noilor probe, și-a schimbat decizia după scandalul cu jandarmi de vineri seara petrecut în curtea acestora. 

Scandalul cu jandarmii din curtea familiei Melencu

Un echipaj de jandarmi a ajuns vineri la curtea familiei Melencu pentru a o lua cu forța pe Monica Melencu la DIICOT, după ce a refuzat să meargă. 

Mama Luizei a leșinat când a aflat ca urma să fie luată cu forța. Bunicul adolescentei a amenințat că își toarnă benzină pe el și își dă foc, lucru pe care l-a și făcut ulterior. 

Ambulanța a ajuns la familia Melencu, iar mama și bunicul Luizei au fost transportați la Spitalul din Craiova, ambii având tensiunea mare.  

×
Subiecte în articol: Caracal mama Luiza Melencu
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close