Antena 3 CNN Actualitate Mama lui Vlad Pascu scapă de arest. A fost plasată sub control judiciar

Mama lui Vlad Pascu scapă de arest. A fost plasată sub control judiciar

Miruna Pascu, mama șoferului care a ucis doi tineri la 2 Mai, va fi pusă în libertate. Tribunalul București a înlocuit arestul preventiv cu măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Mama lui Vlad Pascu scapă de arest. A fost plasată sub control judiciar
Sursa foto: Inquam Photos / George Calin / Octav Ganea
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Oct 2023   •   17:14

Ea a fost reţinută pentru că a încercat să influențeze martorii din dosarul pentru consum şi trafic de droguri al fiului ei, Vlad Pascu.

Decizia nu este definitivă. 

Miruna Pascu va trebui să anunțe cu privire la schimbarea locuinței și să nu comunice direct sau indirect cu inculpații Pascu Mihai și Pascu Vlad sau cu martorii din dosar, iar dacă va vrea să iasă din țară aceasta va trebui să se adreseze autorităților, care pot sau nu să îi aprobe solicitarea.

În caz de încălcare cu rea-credinţă a obligaţiilor care îi revin, măsura controlului judiciar poate fi înlocuită cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive.

Citeşte şi: "O să scape uşor că el este milionar pe bune" | Noi date despre anturajul lui Vlad Pascu: tineri cu bani mulţi şi dosare la DIICOT

Tatăl lui Vlad Pascu rămâne sub control judiciar

Instanţa menţine măsura controlului judiciar faţă de inculpatul Pascu Claudiu Mihail, tatăl lui Vlad Pascu, până la o noua verificare a măsurii preventive, dar nu mai târziu de 60 de zile.

Pe 19 august 2023, Vlad Pascu s-a urcat drogat la volan şi a lovit cu maşina un grup de tineri, doi dintre ei pierzându-şi viaţa.

×
Subiecte în articol: Vlad Pascu miruna pascu accident 2 mai
Parteneri
Florin Piersic, vizitat la spital de Marcel Ciolacu şi Alexandru Rafila
x close