Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN "O să scape uşor că el este milionar pe bune" | Noi date despre anturajul lui Vlad Pascu: tineri cu bani mulţi şi dosare la DIICOT

"O să scape uşor că el este milionar pe bune" | Noi date despre anturajul lui Vlad Pascu: tineri cu bani mulţi şi dosare la DIICOT

Apar noi date despre anturajul lui Vlad Pascu. Prietenii şoferului drogat, care a ucis doi tineri la 2 Mai, fac parte din familii înstărite, iar majoritatea dintre ei au dosare la DIICOT. Iată detaliile.

de Carmina Pricopie    |    20 Sep 2023   •   19:31

Cei mai mulți dintre tinerii din anturajul lui Vlad Pascu provin din familii înstărite, dar în general dezorganizate, copiii crescuți de unul dintre părinți, copii cu mulți bani, copii cu spate.

Mama unuia dintre ei lucrează pentru statul român la o ambasadă, altă mamă este angajată la Parchetul Militar, o alta este o celebră profesoară și lista continuă.

Mulți dintre acești copii consumatori, ca și Vlad Pascu, ca și celebrul Tudor Duma zis "Maru", au avut dosare la DIICOT.

Întrebarea la care nu a răspuns nimeni până acum este: cine este traficantul care aproviziona gașca lui Vlad Pascu?

"Și eu am consumat, în aceleași împrejurări, amfetamină și oxicodonă, care mie mi-a fost adusă la comanda mea de doctorul", a spus Vlad Pascu la audierile DIICOT.

Vlad Pascu le-a spus anchetatorilor cum și de la cine se aprovizionau cu droguri

"Doctorul" este singurul personaj misterios din scandalul drogurilor pentru beizadele, dar și cheia afacerii, se pare. Vlad Pascu le-a spus anchetatorilor cum și de la cine se aprovizionau.

Frații Constantin, cunoscuți sub numele de "Lopată" și "Ciprian", depozitau substanțele la ei acasă, în Sectorul 4.

"Lopată" a și fost condamnat în 2021 la 10 luni de închisoare cu suspendare pentru consum ilicit de droguri. Fratele lui a scăpat mai ușor. Două dosare pentru posesie de droguri a avut la DIICOT. Ambele au fost închise pe același principiu ca la Vlad Pascu și la "Maru", cel din urmă scăpând de șase dosare penale. De la frații Constantin, "Maru" cumpăra canabis cu 20 lei gramul pe care îl vindea la petreceri lui Vlad Pascu și prietenilor.

Prietenii lui Vlad Pascu: "O să scape uşor că el este milionar pe bune"

Între timp apar noi imagini cu Vlad Pascu filmate în Vama Veche, chiar înainte de accident. Acolo ar fi fost văzut cu trei dintre prietenii săi Rafa, Paco și Mudi, cazați la aceeași vilă. Unul dintre ei este fiul unei profesoare celebre, care este și influencer pentru tânăra generație.

Toți sunt consumatori de droguri, iar din discuțiile rămase în mediul online după accident, prietenii lui Vlad Pascu știau cine este el și știu cine sunt ei.

"Pascu ăla o să iasă. O să scape ușor. Vă zicem noi, pentru că ăla de e milionar pe bune. (...) O să-l trimită Poliția în America de Sud", spune băiatul unui înalt funcționar al statului român, detașat la o ambasadă.

Vorbim despre un prieten apropiat cu Vlad Pascu, filmat la o întâlnire cu gașca în timp ce bea detergent de vase.

"Pascu a făcut accident cu mine în prima zi. În aceeași maşină în care a omorât alea două persoane a făcut accident", îi spune acest tânăr unui altui băiat pe o postare live apărută în mediul online. 

Dosare DIICOT închise pe bandă rulantă pentru copii de bani gata

E o informație care a mai circulat în mediul online, dar care nu a fost niciodată confirmată. Tinerii din clip dispun de mulți bani, au părinți influenți și toți parcă au același tipar. Sunt prinși cu substanțe interzise, li se face dosar, sunt puși sub acuzare și apoi DIICOT renunță la urmărirea penală.

Este și cazul unui alt puști a cărui mamă este grefier la Parchetul Militar, cunoscut în cercul lui Vlad Pascu cu sub porecla de "Manevră". Tânărul are 23 de ani și, potrivit DIICOT, este cunoscut ca distribuitor de canabis, amfetamină și alte droguri de risc și mare risc. Două dosare a avut și "Manevră" la DIICOT.

Singurii arestați în scandalul drogurilor pentru beizadele sunt frații Constantin și "Maru".

"Nu mai ziceți bă, că io sunt traficant sau că plantez.  Bă, io sunt entertainer, bă. Ce postez pe internet e de caterincă așa, e la mișto, sunt toate props-uri (n.r recuzită). Eu n-am droguri, n-am arme", spunea "Maru" într-o filmare. 

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close