x close

Managerul echipei CSS Giurgiu, despre moartea lui Hardy: A fost călcat în picioare. I-a plesnit creierul

de M.Z.    |    10 Oct 2011   •   23:48
Managerul echipei CSS Giurgiu, despre moartea lui Hardy: A fost călcat în picioare. I-a plesnit creierul 418 Foto: Videonews

Managerul echipei de baschet CSS Giurgiu, unde activa baschetbalistul Chauncey Hardy, a declarat că acesta a fost călcat în picioare, a avut capul făcut praf şi i-ar fi plesnit creierul.

"Acest copil (Chauncey Hardy - n.r.) a fost călcat în picioare. După ce a primit un pumn în gură, o sticlă în cap şi a căzut, toţi cei prezenţi acolo, inclusiv şi nişte fete de la care a pornit acest scandal, au făcut roată în jurul victimei şi au dat cu picioarele. Nu avea absolut niciun traumatism pe tot corpul, doar capul i-a fost făcut praf. Spre neşansa lui, nu a plesnit nici pielea, nici osul. I-a plesnit creierul", a declarat managerul echipei de baschet CSS Giurgiu, Smărăndiţa Iliescu, luni seară, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

Femeia susţine că aceste informaţii le are de la nişte adolescenţi.

"Informaţiile pe care vi le-am spus le am de la copii, că lucrez în învăţământ, dar aceşti copii minori nu pot relata faptele, că le e teamă", a completat Smărăndiţa Iliescu.

Citeşte şi Diagnostice contradictorii la Spitalul din Giurgiu, în cazul morţii baschetbalistul american.

După moartea baschetbalistului Chauncey Hardy, Spitalul din Giurgiu va avea computer tomograf.
  Get Adobe Flash player
Citeşte mai multe despre:

Chauncey Hardy Sinteza Zilei Mihai Gidea
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati