Antena 3 CNN Actualitate Mânca 10.000 de calorii şi bea 8 energizante zilnic! Ce s-a întâmplat cu un culturist de 39 de ani e ireal

Mânca 10.000 de calorii şi bea 8 energizante zilnic! Ce s-a întâmplat cu un culturist de 39 de ani e ireal

Mânca 10.000 de calorii şi bea 8 energizante zilnic! Ce s-a întâmplat cu un culturist de 39 de ani e ireal
16 Dec 2015   •   10:18

Dean Wharmy un culturist cunoscut pe internet şi tatăl unei fetițe a încetat din viață la vârsta de numai 39 de ani. Suferea de o formă agresivă de cancer la ficat.

Sportivul a primit în noiembrie 2014 cumplitul diagnostic. Medicii i-au spus că mai are numai câteva săptămâni de trăit, după ce i-au depitat o tumoare la ficat. Dean a luptat un an cu teribila boală, care în cele din urmă i-a adus sfârșitul. Anunțul a fost făcut chiar de soția lui, care i-a fost alături în aceste grele momente.

Dean strânsese 10.000 de fani pe Facebook, unde a vorbit despre boala lui și a recunoscut că steroizii i-ar fi cauzat tumoarea la ficat. Acesta a mărturisit că obișnuia să consume 10.000 de calorii și opt doze de energizant pe zi. Burgerii, pizza, dar și șunca erau parte din dieta lui zilnică.

Bărbatul a recunoscut că a abuzat de steroizi în primul an din cariera de culturist. Toată lumea o făcea, a spus bărbatul care și-a regretat gestul până în ultima clipă. Pozele postate pe Facebook stau mărturie la schimbarea șocantă prin care a trecut Dean. Înainte să moară ajunsese doar piele și os.

×
Subiecte în articol: barbat steroizi calorii mancare
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close