Antena 3 CNN Actualitate "Doamne fereşte!": Marcel Boloş s-a închinat când a văzut cum lucrează unii angajaţi din Finanţe

"Doamne fereşte!": Marcel Boloş s-a închinat când a văzut cum lucrează unii angajaţi din Finanţe

Scene halucinante cu ministrul Finanţelor. Acesta şi-au făcut cruce şi chiar a spus "Doamne fereşte!", în momentul în care o angajată de la ANAF, Sector 3, a vorbit despre greutăţile cu care se confruntă.

de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Aug 2023   •   14:23

"Nu pot să mai stau cu biroul ăsta. Uitaţi-l cum arată. Este din 97 biroul ăsta. Scaunele sunt ale noastre, ni le-am cumpărat noi", i-a spus o angajată de la ANAF, sector 3, ministrului Finanţelor, Marcel Boloş.

"Doamne fereşte!"

Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, s-a închinat de mai multe ori când a văzut în ce condiţii lucrează unii angajaţi din Finanţe.

"Astea sunt lucruri pe care nu am crezut că o să le văd. Doamne fereşte!"

Angajații de la direcțiile financiare din mai multe județe din țară au protestat şi nu au mai vrut să muncească. Sunt nemulțumiți de proiectul Ordonanței de urgență privind reducerea cheltuielilor bugetare, afirmând că pierd 700 de lei sau locurile de muncă.

Citeşte şi: Salariile a milioane de angajați ar putea fi blocate! Marcel Boloș: ”Nu vreau să mă gândesc la așa ceva!”

"A venit acum bomboana de pe colivă cu această ordonanță"

"Sunt mari șanse să apară proteste spontane necontrolabile, deoarece s-au acumulat frustrări foarte mari în cadrul Ministerului Finanțelor, nu neapărat legat de voucherele de vacanță sau de bani, ci e legat de sistem, de modul în care sunt tratați oamenii. A venit acum bomboana de pe colivă cu această ordonanță.

În momentul în care noi încercam să le spunem că trebuie o grilă de salarizare separată, ne trebuie egalizarea salariilor în sistem, că avem oameni în același birou cu salarii diferite”, spunea Vasile Marica, liderul Sed Lex, potrivit Mediafax.

 

×
Subiecte în articol: Ministrul de Finante marcel bolos
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close