Antena 3 CNN Actualitate Marcel Ciolacu, despre comasarea alegerilor din 2024: "Nu e o problemă urgentă. Decizia o luăm după ce consultăm și românii"

Marcel Ciolacu, despre comasarea alegerilor din 2024: "Nu e o problemă urgentă. Decizia o luăm după ce consultăm și românii"

Premierul Marcel Ciolacu, liderul PSD, a spus că nu este o problemă urgentă a românilor comasarea alegerilor din acest an, variantă susținută în ultima perioadă de liderii PNL.

Marcel Ciolacu, despre comasarea alegerilor din 2024: "Nu e o problemă urgentă. Decizia o luăm după ce consultăm și românii"
Sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Ian 2024   •   21:35

Premierul Marcel Ciolacu, liderul PSD, consideră că comasarea alegerilor din acest an nu reprezintă o problemă urgentă pentru români, deși această variantă a fost susținută recent de lideri PNL.

Ciolacu afirmă că, deși se discută intens despre această posibilitate, nu este o prioritate imediată pentru cetățeni. El menționează că decizia ar trebui luată după consultarea opiniei publice și că vor exista discuții în cadrul PSD și PNL.

"Nu cred că... Se discută foarte mult în ultimul timp pe comasarea alegerilor, dar nu cred că e o problemă urgentă a românilor. Categoric că vor fi discuții în interiorul PSD și în interiorul PNL, dar decizia ar trebui să o luăm după ce consultăm și românii”, a spus premierul la RealitateaTV.

În ultima perioadă comasarea alegerilor este susținută de lideri PNL.

Citește și: Mihai Tudose, despre alegerile din 2024: "Nu poți face campanie pentru locale și europarlamentare. E diferit"

În acest an vor fi organizate toate tipurile de alegeri, europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu alegeri 2024
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close