Antena 3 CNN Actualitate Marcel Ciolacu, vizită în orașul Făget și comuna Fârdea: ”Viitorul șef al Consiliului Județean Timiș va aduce proiectele de investiții necesare”

Marcel Ciolacu, vizită în orașul Făget și comuna Fârdea: ”Viitorul șef al Consiliului Județean Timiș va aduce proiectele de investiții necesare”

Marcel Ciolacu se află în județul Timiș, unde a vizitat Șantier Lot 2 Margina- Holdea, din Autostrada Lugoj-Deva, precum și orașul Făget și comuna Fârdea. Premierul promite cetățenilor noi proiecte de dezvoltare.

Marcel Ciolacu, vizită în orașul Făget și comuna Fârdea: ”Viitorul șef al Consiliului Județean Timiș va aduce proiectele de investiții necesare”
Sursa foto: Facebook/ Marcel Ciolacu
de Roxana Mihăiescu    |    25 Mai 2024   •   15:32

Marcel Ciolacu a fost însoțit de echipa social-democrată din Timiș, ministrul Sorin Grindeanu și candidatul pentru președinția Consiliului Județean, Alfred Simonis.

”Am fost azi la Făget și am văzut că, în sfârșit, există un plan și pentru oamenii de aici pentru a avea acces la dezvoltare. Echipa formată din Silviu Dumitrescu, candidat la primărie, și Alfred Simonis, viitorul șef al Consiliului Județean Timiș va aduce proiectele de investiții necesare pentru ca Făgetul să fie cu adevărat un oraș european. 

Am mare încredere că pe 9 iunie vom schimba lucrurile și la Făget! Mult succes!”, a transmis premierul Marcel Ciolacu, pe pagina de Facebook.

Am fost azi la Făget și am văzut că, în sfârșit, există un plan și pentru oamenii de aici pentru a avea acces la...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Sâmbătă, 25 mai 2024

 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Momentul impactului mortal dintre autocarul plin cu copii și un autoturism
x close