Antena 3 CNN Actualitate Marcel Ciolacu, după întâlnirea cu românii evacuați din Gaza: "Am fost copleșit să văd bucuria și speranța din ochii copiilor"

Marcel Ciolacu, după întâlnirea cu românii evacuați din Gaza: "Am fost copleșit să văd bucuria și speranța din ochii copiilor"

Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu românii evacuați din Fâșia Gaza. "Am fost copleșit să văd bucuria și speranța din ochii copiilor care au scăpat din infern", a declarat premierul.

Marcel Ciolacu, după întâlnirea cu românii evacuați din Gaza: "Am fost copleșit să văd bucuria și speranța din ochii copiilor"
Sursa foto: Marcel Ciolacu | Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Noi 2023   •   19:16

Premierul Marcel Ciolacu a postat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj și mai multe fotografii după întâlnirea cu românii evacuați din Fâșia Gaza.

"Am fost copleșit să văd bucuria și speranța din ochii copiilor care au scăpat din infernul din Gaza. În seara asta vor dormi în România, în siguranță!

Sunt recunoscător autorităților din Egipt, Israel și Qatar pentru contribuția semnificativă la evacuarea în siguranță a cetățenilor români.

Guvernul României va acționa în continuare pentru a facilita evacuările prin toate mijloacele pe care le avem la dispoziție", a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Citește și: Refugiat din Gaza, evacuat de autoritățile române: "Nu discut politică. Atacul din 7 octombrie a fost o surpriză. Nimeni nu știe ce s-a întâmplat!"

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close