Antena 3 CNN Actualitate Marcel Ciolacu: ”Propunem acordarea unui bonus salarial pentru profesori”

Marcel Ciolacu: ”Propunem acordarea unui bonus salarial pentru profesori”

PSD propune acordarea unui bonus salarial pentru profesori și personalul școlar auxiliar, afirmă liderul social-democrat, Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu: ”Propunem acordarea unui bonus salarial pentru profesori”
Sursa foto: Hepta
de Silvia Țigănilă    |    02 Sep 2020   •   11:58

”PSD nu acceptă ca Guvernul PNL să își bată joc de profesori și pensionari!

De asta propunem acordarea unui bonus salarial pentru profesori și personalul școlar auxiliar, pentru că și ei sunt acum în linia întâi odată cu deschiderea școlilor, dar și respectarea legii în privința creșterii pensiilor.

Orban are majoritate în Parlament împreună cu aliații săi USR, PMP, UDMR și minorități. Să își asume respingerea acestor propuneri și să nu mai caute vinovați pentru că nu mai au nicio scuză.

Sau aveți majoritate numai când vreți să rămâneți pe funcții?!”, a scris Marcel Ciolacu, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

S-au mărit alocaţiile şi pensiile. Cât primesc în plus copiii şi vârstnicii de la 1 septembrie

De la 1 septembrie, copiii primesc o alocaţie mărită cu 20%, iar punctul de pensie s-a majorat cu 14%. Totul face parte din planul Executivului de dublare etapizată a alocaţiilor pentru copii şi mărire a pensiilor. Astfel, pensia minimă creşte de la 704 la 800 de lei, iar o pensie medie de 1340 de lei se majorează cu 188 de lei.

Potrivit documentului publicat pe site-ul Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale, alocația de stat pentru copiii care au între 2 și 18 ani a crescut, de la 1 septembrie, de la 156 de lei la 185 de lei. Pentru copiii din grupa de vârstă 0 – 2 ani, precum și pentru cei cu handicap, cuantumul crește de la 311 la 369 de lei. Alocaţiile mărite vor fi plătite începând cu data de 8 septembrie, a anunţat ministrul muncii, Violeta Alexandru.

Citiți și:

PSD: ”Iohannis nu-i mai poate minți în continuare pe români”

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu profesori
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close